Élet-Stílus

Balogh Levente élő adásban szólta el magát Az álommeló győztesével kapcsolatban

RTL
RTL
Vigyázat, spoiler-veszély!

Jelenleg látható Az álommeló második évada az RTL-en, melyben Balogh Levente ismét elnöki asszisztenst keres. Az üzletember a keddi Reggelibe két asszisztens-jelöltjével, Annával és Bettinával érkezett. Egy Reddit-felhasználó kiszúrta, hogy mikor Baloghot a délelőtti műsorban arról kérdezték, látja-e már maga előtt új asszisztensét, ő igennel felelt, és hozzátette:

a győztes a vele lévő két lány közül is kikerülhetett volna.

Azt tudni lehet, hogy Az álommelót hónapokkal ezelőtt forgatták, vagyis már megvan a győztes, de az eddig tévében lement adásokban Anna és Betti nem estek ki, mindketten versenyben vannak még. Ha Balogh Levente véletlenül spoilerezett a Reggeliben, akkor sejteni lehet, hogy nem közülük kerül majd ki az új elnöki asszisztens.

A Reggeli beszélgetéseit általában az RTL honlapjára is feltöltik, a Balogh Leventéékkel készült anyag azonban nem került fel utólag. Ez ügyben kerestük az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, akiktől ezt a választ kaptuk:

A videó nem került fel az rtl.hu oldalára, mert minden műsorunk saját szerkesztési elvet követ és ez a videó nem illeszkedett ebbe a koncepcióba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik