Élet-Stílus

Alföldy Anna: Nem igaz, hogy szét van műtve az arcom

Zsólyomi Norbert / TV2
Zsólyomi Norbert / TV2
A Next Top Model Hungary versenyzője szájfeltöltését is szeretné kioldatni.

Hajdú Péter A Konyhafőnökben is felbukkant exeAlföldy Anna jelenleg a Next Top Model Hungary tévés modellverseny egyik versenyzője. A 30 éves szépségszalontulajdonos a Story friss számában külsőjéhez fűződő viszonyáról beszélt.

Mint elmondta, sokat bántották a súlya miatt, pedig „sosem engedte el magát”. Több volt párja is mondogatta neki, hogy vékonyabbnak kéne lennie, ezért ez a mondat „beégett” neki.

Csakis azért nem lettem sem bulimiás, sem anorexiás – noha mindig is vágytam arra, hogy soványabb legyek –, mert édesanyám az volt. Még kislány voltam, de tudtam, hogy amikor feláll a vasárnapi ebedtől, akkor a fürdőszobába megy, hogy meghánytassa magát. Kórházban is volt. Na, és ez nekem egy hatalmas lecke volt

– árulta el a lapnak a modellaspiráns, aki bár „szörnyű példának” tartja az édesanyjáét, neki „elég volt” ahhoz, hogy ne alakuljanak ki étkezési zavarai, vagy hogy ne akarja sanyargatni magát.

Plasztikai műtétekről is beszélt. Nem tagadja, hogy annak idején megcsináltatta az ajkait, és bár ezt nem bánja, lehet, a mai fejével már nem plasztikáztatna.

Azon már egy ideje gondolkodom, hogy kioldatom a szájfeltöltésemet. Különben másfél éve nem nyúltak hozzá. És az nem igaz, hogy szét lenne műtve az arcom! Ezt már többször olvastam, amióta megy a műsor, és ezzel kapcsolatban szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba

– hangsúlyozta.

Hozzátette: sok mindent máshogy csinálna már, sokat máshogy is csinál. Elmondása szerint nem is olyan rég még elképzelhetetlen lett volna, hogy úgy szerepeljen a Next Top Model Hungaryben, hogy smink nélkül veszi az arcát a kamera, vagy hogy olyan fotót tegyen ki az oldalára, ahol nincs photoshopolva a dereka, az arca, ahol nem néz ki tökéletesnek.

Ami külön vicces, hogy már én szólok egyes fotósoknak, hogy ne retusáljanak túl… Múltkor is készült rólam egy sorozat, a fotós kitett belőle egy képet az Instagram-sztorijába, de nem posztoltam tovább, mert nem ismertem magam fel rajta. Szóval ezt már nem tűröm, nem vállalom.

Alföldy az interjúban arról is beszélt, hogy van most valaki az életében, de friss még róla beszélnie. „Most alakulunk, de annyit elárulhatok, hogy ő az első olyan férfi az életemben, aki annak lát, aki vagyok. Aki gyönyörűnek tart ébredés után, smink nélkül, aki nem manipulál vagy nyaggat azzal, hogy fogyjak le” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik