Élet-Stílus

Lánya fogadott nagymamája lett Révész Sándor új párja

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
A zenész úgy fogalmaz: a barátság mellé megérkezett náluk egy másfajta érzés is.

Révész Sándorról legutóbb 2022 decemberében írtunk, amikor egyebek közt arról is beszélt a Best magazinnak adott interjújában, hogy „legutolsó feleségével” elváltak útjaik, közös gyerekükkel, Ráhellel viszont nagyon jó kapcsolatban vannak.

A zenész tavaly, a hetvenedik születésnapját szerette volna megjelentetni az önéletrajzát, a debütálás viszont egy évet csúszott: sztrókbetegsége lelassította, 2022 tavaszán részlegesen lebénult a fél oldala, nem mozgott sem a jobb keze, sem pedig a jobb lába. Sok időt töltött kórházban majd rehabilitáción.

Révész most ismét a Best magazinnak árulta el, hogy ugyan még bottal jár, már sokkal jobban van, sokat gyalogol és kirándul. Elkészült továbbá a több mint 400 oldalas, Ezt én választottam című önéletrajzi könyvével is, melyben számos, korábban nem ismert részletet árul el az életéről.

A beszélgetésből kiderült, hogy a zenészre időközben újra rátalált a szerelem. Mint mondta, még huszonévesen ismerkedett meg Gyöngyivel, aki Kisújbányán tevékenykedik faluvédőként, ám viszonyuk hosszú éveken át baráti volt.

Így indult a kapcsolatunk, barátságnak. Amikor Ráhel lányom 15 éve még csak pocakban volt, az édesanyám már nem élt, nagymamára pedig szüksége van egy gyermeknek. Gyöngyi lett a fogadott nagymama. Azóta minden születésnapon, névnapon, óvodai, iskolai ünnepségen jelen volt az életében.

Révész úgy fogalmaz, Gyöngyi akkor is koronatanú volt, amikor sztrókot kapott: mellette volt és mindenben segítette, amikor nem tudott menni vagy felemelni a kezét.

A gyógytornámhoz szükséges fogásokat is megtanulta. Gyöngyi emberségből, szeretetből, gondoskodásból remekül vizsgázott. A barátságnál, azt gondolom, nincs fontosabb és szentebb, de emellé megérkezett nálunk egy másfajta érzés is. Együtt élünk, és ez nagyon jó

– árulta el a lapnak az énekes, aki hamarosan megjelenő könyvében a szülei válásáról, édesapjával való kapcsolatának megromlásáról, illetve édesanyja ’70-es években tartó leszbikus viszonyáról, majd a nő későbbi öngyilkosságáról is szót ejt majd.

Best
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik