Élet-Stílus

Halálos fenyegetéseket kapott, mert Marilyn Monroe-hoz hasonlította magát

A 25 éves nőnek továbbra is az az álma, hogy példaképéhez hasonlóan a Playboy-ban jelenjenek meg a fotói.

Egy Angliában élő modell állítása szerint többször kapott halálos fenyegetést a múltban, amiért Marily Monroe-hoz hasonlította magát – írja a Daily Star.

Leylah Linda mindössze 15 éves volt, mikor édesanyja azt mondta neki, ő lehet a következő Marilyn Monroe, miután a lányt megkoronázták egy helyi karnevál szépségkirálynőjének. A jelenleg 25 éves nőnél beakadt a 10 évvel ezelőtti mondat, és azóta is kitartóan próbálja megtestesíteni az 1953-ban Playboy magazin címlapjára került szexszimbólumot vörös rúzsával és szőkére festett hajával. Leylah Linda célja, hogy „felnőve” elődjéhez, ő is a nyuszis magazin arca lehessen (még ha annak nyomtatott verzióját már hiába keresnénk a sarki közértben).

A Daily Star cikke szerint a fiatal modell „meg van róla győződve”, hogy egy nap szupersztár lesz, és megállíthatatlannak érzi magát.

Marilyn új verzióját hoznám létre, hogy újraéljük őt ebben a generációban, ahol most élünk. Szerintem ő imádná, és ha meglátna, széles mosoly lenne az arcán. A céljaim között szerepel, hogy a Playboynak is dolgozzak, amit meg is fogok tenni. Olyan erős megnyilvánulásaim vannak, és én is a magazin arca leszek, és Marilyn nyomdokaiba lépek

– vázolja terveit Leylah Linda.

Azonban nem mindenki képes örülni a nő által sikerként elkönyvelt eredményeknek, és állítólag több halálos fenyegetést kapott a múltban, amiért a szexidolhoz hasonlította magát. Az angliai modell szerint ezek féltékenységből, gyűlöletből és irigységből táplálkozhattak, de manapság szinte alig kap ilyen jellegű üzeneteket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss Leylah Linda✨ (@missleylahlinda) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik