Élet-Stílus

Kajdi Csaba a marihuána legalizálásáról: Álszentek vagyunk

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Hipokratizmusnak tartja azt, hogy az alkoholfogyasztással nincs gond Magyarországon, de ha valaki elszív egy füves cigit, azt bilincsbe verve viszik el a rendőrök.

Németországban a napokban legalizálták a kannabisz rekreációs használatát. A témában a Fókusz készített riportot, melyben Kajdi Csaba is megosztotta a meglátásait.

Ha én most ezt a riportot elmondom, kiírom a Facebookon, akkor több száz Marika néni rámír majd, hogy te drogos. Én ezzel nem értek egyet

– fogalmazott a modellügynökség-tulajdonos, aki úgy véli, egy társadalomnak előbb-utóbb el kell jutnia arra a szintre, hogy bizonyos feltételek és az emberek széleskörű tájékoztatása mellett legalizálják a marihuána fogyasztását. A kérdés csak az, hogy egy-egy állam mikor jut el erre a szintre.

Amit nem szeretek, az a hipokratizmus. Tehát azt, hogy álszentek vagyunk. Úgy csinálunk, mintha minálunk ez nem lenne, közben van. Mi szeretünk békjózni, hogy bűnös vagy, drogos vagy, ilyen vagy, olyan vagy. Ahelyett, amit ugye a németek nagyon okosan mondanak, »élni és élni hagyni«. Ha nem ártasz ezzel senkinek, ha ez a te döntésed, ahogy az alkoholfogyasztással semmi probléma nincs Magyarországon

– magyarázta.

Az teljesen elfogadott, és a legalkoholistább ország vagyunk az Európai Unióban egy felmérés szerint. A legmagasabb az alkoholfogyasztás. Ezt elfogadjuk, de ha valaki elszív egy füves cigit, azt bilincsbe verve elviszi a rendőr. Ez egy teljesen álszent gondolkodás.

A riportban Kajdi azt is elárulta, hogy kipróbálta már a marihuánát, de nem tartja magát nagy füvesnek, ugyanis saját bevallása szerint ő „órákig kóvályog az anyagtól, a tízperces hatását napoknak éli meg, és a szagát sem kedveli”.

A modellügynökség-tulajdonosról legutóbb a múlt héten cikkeztünk, aki ekkor Ördög Nórával kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

Kapcsolódó
Kajdi Csaba Ördög Nóráról: Úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az
A modellügynökség-tulajdonos szerint a műsorvezető minden lépése gondosan felépített üzlet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik