Élet-Stílus

Második gyerekét várja Szadai-Rácz Ildikó, azaz VV Gigi

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Amíg csak teheti, dolgozni szeretne a várandóssága alatt.

Rácz Ildikót annak idején a ValóVilág negyedik szériájában ismerhette meg az ország VV Gigiként: akkor a testvérével, VV Bécivel (későbbi művésznevén Young G-vel) együtt jelentkeztek a realitybe.

A valóságshow-szereplő azóta férjhez ment, első gyereke, Panka 2019 májusában született meg – a minap pedig az Instagram-oldalán jelentette be egy fotóval, hogy úton van a második közös babájuk.

Amikor összeházasodtunk Gyulával, úgy gondoltuk, hogy 2-3 gyermeket szeretnénk, aztán jött Panka, és úgy voltunk vele, megvagyunk, ennyit bírunk. Aztán amikor Panka óvodás lett, elkezdte mondogatni, hogy nagyon szeretne egy kistesót. Persze csak azért nem akartunk még egy gyermeket vállalni, mert ő szeretett volna, de tavaly bennünk is megfogalmazódott a gondolat, így ősztől már tervben volt a testvér

mesélte a Blikknek Szadai-Rácz, aki mint kiderült, már az ötödik hónapban jár.

Az első trimeszter olyasmi volt, mint Pankával. Fáradékony voltam, sokszor voltam rosszul, de legalább már tudtam, mire kell figyelni. Aztán amikor beléptem a negyedik hónapba, akkor kicsit könnyebb lett minden, felszabadultan élem meg a várandósságom. Már érzem, ahogy mocorog, Panka is jön oda, beszél hozzá, nagyon várja már az érkezését. Igyekeztünk felkészíteni, hogy megoszlik majd a figyelmünk közte és a tesó között. Azt válaszolta, hogy majd eljátszik egyedül, foglalkozzunk a babával, ha kell, segít is.

A jógaoktató hozzátette: az első terhessége alatt is szinte végig dolgozott, ezen pedig most sem szeretne változtatni, hacsak az állapota nem követeli meg. Augusztus közepére van kiírva, július végén még lesz egy jógatábora. Mint mondja, az órái egy részét már le tudta adni, és igyekszik variálni, könnyíteni a gyakorlatait.

Legalább fél évet szeretnék otthon tölteni a picivel, szeretném a második babával is megélni az anyaság minden pillanatát. A szülést nagyon várom, az a legmeghatározóbb pillanat. Az első két évre szokták mondani, milyen jó, de én azt átugornám. Csodálatos, ahogyan fejlődik egy gyermek, de olyan jó, amikor már fel tudjuk fedezni együtt a világot, ki tudja fejezni magát. Persze ilyenkor más nehézségek vannak, például a dackorszak

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik