Élet-Stílus

Házasság első látásra: „Nem vagyok rabszolgalány!” – Hilda kijelentette, hogy biztosan nem fog Lacira főzni

Azt mondja, az a pénz sem létezik, amiért hajlandó lenne Kecskemétre költözni a férjéhez.

A Házasság első látásra legutóbbi adásában Hilda tengerparti piknikvacsorát szervezett a férjének, melynek alkalmával a naplementében beszélgettek a jövőjükről. Egy ponton azzal is elkezdtek viccelődni, hogy a közös életükkel rengeteg vasalnivaló ing, főzés, mosogatás és takarítás is vár majd az újdonsült feleségre.

Én biztos, hogy nem fogok főzni. Nem vagyok egy rabszolga, rabszolgalány! Ha szerelmes lennék, akkor más lenne

jelentette ki később a kamerának Hilda, hozzátéve: az a pénz sem létezik, amiért hajlandó lenne Kecskemétre költözni a férjéhez.

Mivel a nászút a végéhez közeledett, a párnak döntenie kellett, hol folytatják tovább az ismerkedést. Mivel Lacit Kecskeméthez köti a munkája, felajánlotta a feleségének, hogy lakhatnának nála, utóbbi viszont azt felelte, nem tudná ott elképzelni az életét. Amikor viszont Hilda budapesti lakása jött szóba, az üzletvezető közölte, hogy az túl kicsi lenne kettejüknek. Laci végül a lakásbérlést hozta fel megoldásként.

– Hát nézd, akkor kiveszek egy lakást Budapesten.
– Megtennéd ezt értem?
– Hát kettőnkért igen

– jutottak megegyezésre.

Hilda egyébként az adásban azt megosztotta férjével, hogy nincs olyan tulajdonsága, ami zavarná, azt viszont furcsának tartja, hogy napi ötször is képes fürdeni.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Hildát nem zavarja, de furcsállja, hogy a férje napi ötször is képes fürdeni
Azt mondja, a vízszámla miatt nem aggódik, mert azt úgyis Laci fogja fizetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik