Élet-Stílus

Házasság első látásra: Hildát nem zavarja, de furcsállja, hogy a férje napi ötször is képes fürdeni

Azt mondja, a vízszámla miatt nem aggódik, mert azt úgyis Laci fogja fizetni.

A Házasság első látásra aktuális epizódjaiban a nászútjaikon követhetik a nézők a szereplők mindennapjait. Hilda és Laci Mallorcára utaztak a lagzijuk után, és bár kezdetben a menyasszony nem szimpatizált túlzottan újdonsült férjével, a kedd esti rész előzetese szerint az esküvőjük óta nem tapasztalt semmi olyat a részéről, ami zavarta volna – egy dolgot viszont furcsáll vele kapcsolatban.

Utóbbira azután derült fény, hogy a szakemberek kérdésekkel teli nászdobozokat állítottak össze a friss házaspároknak, hogy azokkal is segítsenek nekik az esetlegesen felmerülő problémák kibeszélésében. Hilda a tengerparti beszélgetésük során kifejtette férjének, hogy bár semmi sem zavarja a viselkedését illetően, a tisztálkodási szokásait különösnek találja.

Nincs olyan, ami zavarna. Annyi, hogy sokat fürdesz, de az se zavar. De az, hogy napi ötször fürdesz, az egy kicsit nekem sok

– mondta Hilda, mire Laci visszakérdezett, esetleg a vízszámla miatt aggódik-e a felesége.

Nem, mert azt te fogod fizetni, úgyhogy nincs vele probléma

– érkezett a válasz, amire Laci azt felelte, „apa intézi, nyugi”, majd hozzátette: megesik, hogy egy nap ötnél is több alkalommal mosakszik meg.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Hilda már a lagzi első perceiben az exét kezdte el emlegetni
Állítása szerint le is hallgattatta a volt párját, így derült fény a férfi kettős életére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik