Élet-Stílus

Christina Applegate már bánja, hogy annak idején nem nyilatkozott őszintén a rákkal való küzdelméről

GREGG DEGUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
GREGG DEGUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Utólag úgy véli, a jót és a rosszat egyaránt meg kellett volna osztania a nyilvánossággal.

Christina Applegate nemrég az Armchair Expert podcast vendége volt, ahol arról beszélt, utólag azt kívánja, bárcsak mindent megosztott volna a nyilvánossággal annak idején a rákbetegségével kapcsolatban – a jót és a rosszat egyaránt.

Ezt a leckét a nehezebb módon tanultam meg, mert 2008-ban, amikor 36 évesen mellrákom volt, én voltam az a jókislány, aki arról beszélt, hogy »ó, imádom az új melleimet«, amik mind sebhelyesek és elcseszettek. Mit képzeltem?

idézte a People az 52 éves színésznőt, aki  a beszélgetés során visszaemlékezett, hogy az első interjú után, amit a betegségével kapcsolatban adott, sírásban tört ki, mert nem beszélt őszintén.

Minden, amit mondtam, őrületes hazugság volt. Csak magamat próbáltam meggyőzni valamiről, és az hiszem, ezzel senkinek nem tettem jót. Igen, rögtön alapítványt hoztam létre. Igen, megtettem mindent, amit meg kellett tennem, dollármilliókat gyűjtöttünk össze, hogy azok a nők, akiknél magas a rák kockázata, MRI-re mehessenek. Jó dolgot tettünk, de a háttérben én minden este levettem a melltartómat, és sírtam. És azt kívánom, bárcsak elmondtam volna ezt.

Applegate hozzátette, hogy a saját hibájából tanulva később, egy szintén rákkal küzdő barátjának adott tanácsot a témában. A meg nem nevezett illetőt arra kérte, vegye le a posztját a közösségi oldaláról, melyben arról ír, hogyha valaki legyőzi majd a betegséget, az ő lesz, ezzel ugyanis sokaknak fájdalmat okozhat.

Azt mondtam, vedd le rögtön, mert valakinek most halt meg az anyukája, és ő is erős volt. Valakinek most halt meg a lánya, a nővére, vagy az apja emiatt. Vedd le! Amit csinálni fogsz, az az lesz, hogy őszinte leszel a kemoterápiával, a sugárkezeléssel és minden egyéb dologgal kapcsolatban. A vége az lett, hogy ezzel tényleg segített másoknak.

A színésznő 16 évvel ezelőtt dupla masztektómián esett át, aminek hála sikeresen kigyógyult a rákbetegségéből. 2021-ben viszont kiderült, hogy szklerózis multiplexszel küzd, utóbbiról már sokkal nyíltabban beszél a nyilvánosság előtt.

Kapcsolódó
Christina Applegate: Egyfajta pokolban élek
A színésznő először adott kamerák előtti interjút azóta, hogy 2021-ben bejelentette: szklerózis multiplexszel küzd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik