Szórakozás

Christina Applegate: Egyfajta pokolban élek

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP
A színésznő először adott kamerák előtti interjút azóta, hogy 2021-ben bejelentette: szklerózis multiplexszel küzd.

Christina Applegate 2021 augusztusában hozta nyilvánosságra, hogy az évben szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. A Halott vagy sztárja azóta felhagyott a hivatásával, tavaly azt mondta, valószínűleg nem fog többé kamera elé állni, úgy vélte továbbá, hogy az akkori SAG-gála lesz az utolsó díjátadó, amin színésznőként rész vesz – így nagy volt a meglepettség januárban az idei Emmy-gálán, ahol Applegate adott át egy díjat. A gála résztvevői álló ovációval fogadták őt a színpadon.

A színésznő nemrég a Good Morning America műsorvezetőjének, Robin Robertsnek adott interjút. Először ült kamerák elé azóta, hogy fény derült a betegségére, minderről Roberts számolt be a reggeli show hétfői adásában. A kedden megjelenő beszélgetésből a műsor honlapján osztottak meg néhány részletet, melyeknek egyikében arról kérdezték Applegate-et, szeretve érzi-e magát.

Igen. Úgy értem, egyfajta pokolban élek. Nem megyek el túl gyakran otthonról, szóval egy kicsit nehéz ez a szervezetemnek. De persze, csodálatos a támogatás, nagyon hálás vagyok érte

– hangsúlyozta a színésznő, aki az interjúban azt is elárulta, hogy bár az Emmy-gálán elhangzott beszéde után sokan méltatták a humorát, ő saját bevallása szerint nem is igen emlékszik arra, mit mondott.

Nem tudom, mit csináltam. Annyira beparáztam, hogy már azt sem tudtam, mi történik. Igazán szeretve éreztem magam, gyönyörű dolog volt

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Álló ováció fogadta a szklerózis multiplexes Christina Applegate-et az Emmy-gálán
A közönség reakcióját látva könnyekig hatódott a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik