Élet-Stílus

Pacemakert kapott Arnold Schwarzenegger

Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Podcastjében azzal viccelődött, hogy így egy kicsit géppé vált.

Arnold Schwarzenegger tavaly ősszel az Arnold’s Pump Club című podcastjében beszélt arról, hogy addigi élete során három nyitott szívműtéten is átesett. 2018-ban egy műhiba miatt életmentő operáció lett az eredetileg nem invazívra tervezett beavatkozásból, miután az orvosai véletlenül átszúrták a szívfalát. Az említett hibából adódóan akkor igencsak kihívásokkal teli időszak várt Schwarzeneggerre, ugyanis a műtétet követően összesen három hónapja volt a gyógyulásra, mielőtt kezdetét vette a Terminátor 6 forgatása.

A 76 éves színész nemrég ugyancsak a podcastműsorában árulta el, hogy ismét megoperálták, ezúttal viszont pacemakert kapott – írja a Daily Mail.

Egy kicsit géppé váltam

– viccelődött az adásban, melyben azt is kifejtette, hogy az osztrák neveltetésével ellentétes az, hogy az egészségi állapotáról beszél, ott ugyanis nem szokás megosztani az ilyen jellegű problémákat.

De nagyon sok üzenetet és e-mailt kaptam olyan emberektől, akik hozzám hasonlóan kéthúsú aortabillentyűvel születtek, hogy a billentyűcsere-műtétjeimről szóló beszélgetés bátorságot és reményt adott nekik, hogy megbirkózzanak a sajátjukkal

– tette hozzá a színész, aki mint mondja, jól halad a felépülésben, és a műtétjét követő pénteken már részt is vett egy nagy környezetvédelmi eseményen, oldalán Jane Fondával.

Kapcsolódó
Három nyitott szívműtéten is átesett Arnold Schwarzenegger, a legutóbbin azért, mert az orvosai véletlenül átszúrták a szívfalát
Bár nem tervezték, azonnal fel kellett nyitniuk a szívét, hogy megmenthessék az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik