Szórakozás

Három nyitott szívműtéten is átesett Arnold Schwarzenegger, a legutóbbin azért, mert az orvosai véletlenül átszúrták a szívfalát

Martin Rauscher / SEPA.Media / Getty Images
Martin Rauscher / SEPA.Media / Getty Images
Bár nem tervezték, azonnal fel kellett nyitniuk a szívét, hogy megmenthessék az életét.

Arnold Schwarzenegger nemrég az Arnold’s Pump Club című műsorában mesélt arról, hogy három nyitott szívműtéten is átesett eddigi élete során. Mint mondta, a legutóbbi beavatkozás, amit 2018-ban vészelt át, különösen kihívásokkal teli időszakot hozott maga után, hiszen összesen három hónapja volt a gyógyulásra – írja az E.T.

Hirtelen felébredtem a műtét után, az orvosom pedig ott állt előttem, és azt mondta: nagyon sajnálom, de hiába terveztünk nem invazív műtétet… hibáztunk, és átszúrtuk a szívfalát, ami miatt belső vérzés lépett fel, és fel kellett nyitnunk ahhoz, hogy megmentsük az életét

– idézte fel az esetet a színész, akinek a műtét után három hónapja volt a felépülésre, mielőtt megkezdődött volna a Terminátor 6 forgatása.

Először 10 lépést tettem meg, aztán egyre többet. Amikor extra motivációra volt szükségem, behívtam a haverjaimat, és azt mondtam nekik, srácok, fel kell tüzelnetek, számoljátok, hány lépést teszek! És ezt csináltuk minden nap, mindenki bejött a kórházba.

Schwarzenegger végül a barátai segítségével formába került a forgatások kezdetére. Úgy véli, ehhez a pozitív hozzáállása is nagyban hozzájárult, de hangsúlyozta, hogy szerinte egyedül, a szerettei nélkül képtelenség lett volna ennyi idő alatt végigcsinálnia a rehabilitációt.

A színész a nyáron egy másik meglepő dolgot is elárult magáról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik