Élet-Stílus

Gusztustalan szagot érzett albérlete zuhanyzójában, a forrása sem volt étvágygerjesztőbb

A tiktoker eleinte nem értette, honnan érkezik a kellemetlen szag, dacára az állandó takarításnak.

Találtak már rejtett kamerát, vérző falat és egy befalazott (de még élve kimenekített) macskát is különböző fürdőszobákban, de arról a fiatal párról eddig még nem írtunk, akik értetlenül álltak a furcsa, narancssárga színű kosz előtt, ami minden alkalommal kiszivárgott a zuhanykabinjukba – mígnem felfedezték annak forrását.

Julia Lang-Malone egy egész sorozatnyi videót töltött fel TikTokra – melyek közül az egyik már közel 114 milliós megtekintésnél jár –, és azt részletezi bennük, mit találtak a barátjával a fürdőszobájukban. Az egyik közzétett felvételen a tiktoker elárulja: először nem értette, mitől volt orrfacsaró bűz épp abban a helyiségben, ahol általában magukat is illatossá varázsolják az emberek, és vajon honnan szivárgott a zuhanykabin sarkába az a hol narancssárga, hol fekete színű kosz.

Tippjeik közt szerepelt gomba és rozsda (egyik kommentelőjük pedig tésztára voksolt), de arra nem számítottak, hogy a szag forrása az egyik legundorítóbb dolog, amit valaha láttak – írja a Daily Mail.

Miután a tiktoker vízzel locsolta a zuhanytálcát, két cigarettacsikk bújt elő a falból – ezzel megerősítve gyanúját, miszerint bérelt otthonuk előző lakói dohányosok voltak. A régi albérlők zuhanyzás közben dohányoztak, és ahelyett, hogy kidobták volna a csikkeket, az egyszerűség kedvéért azokat a zuhanykabin oldalába rejtették. Mikor Julia Lang-Malone felfeszítette a zuhanykabin keretét, több száz cigaretta maradványa pislogott vissza rá, őt pedig minden bizonnyal a hányinger kerülgette. Ezután párjával más megoldás híján tönkretették a zuhanyzót, hogy eltávolítsák a cigicsikkeket.

@radhauswife Replying to @fielpaner610 ♬ original sound - Jules

Ajánlott videó

Olvasói sztorik