Élet-Stílus

Nem várt problémákat okozott a brazil fenékfeltöltése a tiktokernek

Maradandó lelki sebeket hordoz a műtét miatt a 25 éves nő.

Ava Louise nevével olvasóink akkor találkozhattak utoljára, mikor a koronavírus-járvány alatt megnyalt egy vécéülőkét. Egy repülőgépen. Mert elege lett abból, hogy mindenki a koronamicsodáról beszél, és nem róla. A tiktoker úgy tűnik, szerencsésen megúszta a higiéniai merényletet, és újra repülőre szállt – de most egészen más jellegű kihívással találkozott.

A 25 éves nő 15 ezer dollárt (körülbelül 5,5 millió forint) költött rá, hogy brazil fenékfeltöltést végezzenek rajta – vagyis a hasán, csípőjén és combjain található zsírt áthelyezzék a fenekére, ezzel a Kardashian család női tagjaira hasonlító alakot formázva neki. Bár Ava Louise több önbizalmat remélt a beavatkozástól, mégis „maradandó lelki sebeket” kapott– írja a Mirror.

A probléma akkor kezdődött, mikor felszállt egy repülőgépre, de utastársa segítsége nélkül már nem tudta volna elhagyni azt, miután beszorult az ülésbe.

Azt hittem, ki kell hívni a tűzoltókat, hogy kivágjanak az ülésemből, annyira megalázó volt

– mondja az amerikai influenszer.

A plasztikai műtét azonban nem csupán az utazás során okozott nehézséget a nőnek, hanem az öltözködésnél is. Mint kiderült, nagyméretű farmert vett, de még az sem ment rá fel tökéletesen, ezért bő leggingsekben kellett járnia, mellőzve a „stílusérzékét”. Mivel csak nagy fenékre, nem pedig nagy testre vágyott, így állítása szerint kénytelen volt szűk ruhákat viselni, hogy ne tűnjön elhízottnak.

Az életem a fenékfeltöltés után szörnyű volt, mindenhol szexualizáltak, ahová csak mentem. Soha nem éreztem magam igazán biztonságban. Nem viselhettem normális, hétköznapi ruhákat, mert melegítőben kövérnek látszottam volna, ezért állandóan szűk ruhákat kellett hordanom, hogy kisebbnek tűnjek. Nem tiszteltek, amikor megpróbáltam szép üzletekben vásárolni. Az emberek többé nem hívtak csinosnak. Senki sem vett észre rajtam semmit a fenekemen kívül.

Ava Louise a beavatkozást eredetileg azért végezte el, hogy volt férjével való kapcsolatát helyrehozza, de felismerte, hogy a műtét előtti élete „rendben volt”, így fogyókúrába és rendszeres testmozgásba kezdett, és nagyjából egy év alatt visszanyerte az alakját.

@realavalouiise Use code realav0 for 15% off your @Halara_official ♬ original sound - ♫‹𝟹.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik