Élet-Stílus

Dobta a 62 éves pasiját a 24 éves nő, hogy aztán összeházasodjon egy nála 35 évvel idősebbel

Egy hónapnyi randizás után adta őket össze a nő anyja.

A most 24 éves Willow és a 60 éves Rob négy évvel ezelőtt ismerkedett meg a Tinderen, sokáig csak cseteltek, de aztán a nőnek egy másik férfivel lett kapcsolata.

A 62 éves Daviddel. Akkor – 2022-ben, bár az erről a kapcsolatról készült videó csak tavaly év végén jelent meg– a kapcsolatukról a nő azt mondta a Barcroft TV-nek, „hihetelen kötődés” van közöttük. A kapcsolatnak azonban mégis végeszakadt.

Aztán Willow-nak Los Angelesben akadt dolga. Unatkozott a hotelszobájában és azon gondolkozott, kit ismer a városban. Robbie-t! Úgyhogy fel is kereste és találkoztak.

Három órával később a nő már át is költözött a férfihoz. „Ez volt elrendeltetve” – fűzte hozzá a Love Don’t Judge Youtube-csatornának a férfi.

Azzal sem vártak sokáig, hogy összeházasodjanak, egy hónnappal a találkozójuk után már meg is ejtették, olyannyira, hogy Willow anyja, Deborah adta őket össze a Beverly Hill-i Beverly Gardens Parkban. Az esküvőről a nő azt mondja, „hihetetlenül laza volt, csak arra koncentráltunk, mennyire szeretjük egymást”.  Rob szerint viszont minden felesége körül forgott.

Fekete özvegynek neveznek, mert ez a második vagy a harmadik nagy korkülönbségű kapcsolatom. Pedig ő még mindig él!

– fakad ki Willow a valamilyen okból kifolyólag különleges párkapcsolatokat felkereső műsorban a közösségi oldalakon érkező, becsmérlő kommentekre.

Rob a videóban arról is beszél, hogy egyszer már volt házas, azután az azóta már elhunyt anyja megkérdezte, szerinte fog-e még valaha házasodni. A férfi erre úgy felelt:

Anya, ha még egyszer megházasodom, a nő, akit elveszek, még nem született meg.

Az anyja csak nevetett a kijelentésén akkor, pedig, mióta Willow megszületett, egyedülálló.

Az emberek azt hiszik, Willow a pénzéért van a férfivel, de állítja, ez egyáltalán nincs így, neki „felfelé ível” a zenei karrierje, és kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek.

A műsorban megszólaltatják Willow anyját is, aki elmondja, nem örült volna neki, ha lánya saját korabeliekkel randizott volna, mert még „éretlenek, buták és össze-vissza kóborolnak”, lányának Robbal való kapcsolata először meglepte, de ma már „szórakoztatónak” találja, és szerinte „nem is kívánhatna nála szeretőbb férfit”.

Az anya pedig visszakérdezett, akar-e a lánya gyereket? „Valamikor a jövőben biztos.” Rob szerint neki még 3-4 éve van rá, mert majd akkor összetöri magát és pelenkára lesz szüksége.

Willow-nak azért is szüksége van még időre, mert volt már egy kislánya, akinél SMA-t (gerincvelő-eredetű izomsorvadást) diagnosztizáltak,  az orvosok két évnél többet nem jósoltak neki, pár éve el is hunyt. „Bűntudatom lenne, ha másik gyereket szeretnék” – mondta.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik