Élet-Stílus

Dühös posztban vágott vissza Sharon Stone-nak William Baldwin, miután a színésznő leszólta az alakítását

PARAMOUNT PICTURES / Collection ChristopheL via AFP
PARAMOUNT PICTURES / Collection ChristopheL via AFP
Stone egész pontosan azt mondta, egy producer azt tanácsolta neki, feküdjön le Baldwinnal, mert azzal javíthatna a színész alakításán.

Sharon Stone a napokban előállt egy több mint harmincéves történettel, miszerint Robert Evans néhai producer arra bátorította, szexeljen William Baldwinnal, mert szerinte az javítana Baldwin alakításán az 1993-as Sliver című erotikus thrillerben, amiben szeretőket játszottak.

Baldwin kedden az X-en reagált a vádakra, bejegyzéséből az jön le, hogy nagyon magára vette Stone a színészi játékára tett kritikáját.

Nem tudom, Sharon Stone miért beszél rólam ennyi év után. Még mindig belém van zúgva, vagy ennyi év után is fáj neki, hogy nem viszonoztam a közeledését?

– kezdte posztját a színész, majd azt írta, Stone annak idején azt mondta egy barátnőjének, hogy magába akarja bolondítani Baldwint.

Annyi szennyesét tudnám kiteregetni, hogy beleőrülne, de eddig nem mondtam semmit

– folytatta William Baldwin, majd ő is megosztotta egy Robert Evanshoz kötődő emlékét.

Volt egy találkozóm Bob Evansszel, ahol könyörögtem neki, hogy engedje meg, hogy én koreografáljam meg az utolsó szexjelenetünket, csak hogy ne kelljen megcsókolnom Sharont. Azon gondolkodom, hogy én is írok egy könyvet, amiben elmesélem a sok-sok felkavaró, perverz és szakmailag megkérdőjelezhető sztorit Sharonról…

Kapcsolódó
Sharon Stone-t egy neves producer arra kérte, feküdjön le a férfi főszereplővel a film sikere érdekében
Az eset az 1993-as Sliver forgatásán történt a színésznő állítása szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik