Élet-Stílus

Sharon Stone-t egy neves producer arra kérte, feküdjön le a férfi főszereplővel a film sikere érdekében

Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
William Baldwin és Sharon Stone a Sliver című filmben.
Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
William Baldwin és Sharon Stone a Sliver című filmben.
Az eset az 1993-as Sliver forgatásán történt a színésznő állítása szerint.

Sharon Stone először három évvel ezelőtt, a memoárjában írt arról, hogy egy producer egyszer arra bátorította, szexeljen a színésztársával, a színésznő azonban csak most nevezte meg a történet többi szereplőjét egy podcastben. Mint kiderült, a producer a Paramount egykori vezetője, Robert Evans volt, a férfi kolléga pedig William Baldwin.

Stone azt mondta, Evans azért tartotta jó ötletnek a két színész összefekvését, mert szerinte az javítana Baldwin alakításán az 1993-as Sliver című erotikus thrillerben, amiben szeretőket játszottak.

Behívott az irodájába. Egy régi, alacsony kanapén, lényegében a padlón ültem, miközben a forgatáson kellett volna lennem. Ő meg közben napszemüvegben rohangált föl-alá az irodájában, és azt magyarázta nekem, hogy ő lefeküdt Ava Gardnerrel, nekem pedig Billy Baldwinnal kellene lefeküdnöm, mert ha lefeküdnék Billy Baldwinnal, Billy Baldwin alakítása jobb lenne

– elevenítette fel a történteket Stone a Page Six leírása alapján.

A színésznő elmondása szerint a Sliver forgatásán ezen kívül is rengeteg volt a probléma, Evans pedig mindenért őt tette felelőssé.

Megpróbálták rám kenni a saját hibáikat, és szörnyű hibákat követtek el a rendező- és a szereplőválogatás során. »Ha lefeküdnék Billyvel, akkor meglenne köztünk a kémia a vásznon. Ha szexelnék vele, azzal megmenteném a filmet.« Szerintük én voltam a film legnagyobb problémája, mert feszült voltam, és nem pedig olyan, mint egy igazi színésznő, aki csak úgy szétteszi a lábát, és a dolgok újra a helyükre kerülnek.

Sharon Stone hozzátette, Elemi ösztön-béli kollégájával, Michael Douglasszel „nem kellett dugnia”.

Michael be tudott jönni dolgozni, tudta követni a rendezői utasításokat, el tudta mondani a szövegét, és mindig ott volt a próbákon és a forgatáson enélkül is.

A 2019-ben, nyolcvanéves korában elhunyt Robert Evans színészként kezdte a karrierjét Hollywoodban, később olyan klasszikus filmek producere volt, mint a Mezítláb a parkban, a Rosemary gyermeke, a Love Story és A Keresztapa. Az 1960-as években vette át a Paramount irányítását, és újra felvirágoztatta a filmstúdiót.

Nagy nőcsábász hírében állt, az évek során kapcsolatba hozták Grace Kellyvel, Ava Gardnerrel és Lana Turnerrel is. Hétszer házasodott, feleségei között volt a Love Story női főszereplője, Ali McGraw, akitől egyetlen gyereke született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik