Élet-Stílus

Gyebnár Csekka: Amíg van remény, hogy saját gyerekünk legyen, addig nem szeretnénk örökbe fogadni

TV2
TV2
A színésznő és párja 50 évesen is bevállalnának egy gyereket.

Gyebnár Csekka és párja, István tizennégy éve vannak együtt. A színésznő a hot! magazinnak beszélt arról, hogy mielőtt összejöttek, mindketten több csalódáson túl voltak, kiismerték önmagukat és nem akartak megalkudni, megvárták azt az embert, „akit nekünk rendelt a sors”.

Mindketten idén lesznek ötvenévesek, elfogadták, hogy együtt öregszenek meg. Nyolc éve jegyesek, de már akkor elhatározták, hogy nem házasodnak össze, gyereket viszont szeretnének.

Úgy érzem, az, hogy nem házasodtunk össze, ad egy plusz fűszert a kapcsolatunknak. Emellett azt gondolom, hogy ha szeretem ezt az embert, márpedig annyira, hogy életem végéig szeretni fogom, akkor az elég. Ő az első férfi, akinél azt éreztem, hogy neki szeretnék gyermeket szülni

idézi Gyebnár Csekkát a Bors.

A színésznő szerint párja „abszolút apatípus”, rengeteg türelme van a kicsikhez. A színésznő elmondta: nagyon sokat tettek azért, hogy gyerekük szülessen, ami eddig az ő egészségi problémája miatt nem jött össze.

Úgy érezzük, hogy amíg van remény, hogy saját gyerekünk legyen, addig nem szeretnénk örökbe fogadni. Bízunk abban, hogy velünk is történhet ilyen csoda. Ennyi idősen is bevállalnánk a gyereket. Lehet, hogy ez volt a próbatételünk, és mivel sikerült kiállnunk, remélem, hogy megajándékoz minket az élet egy kisbabával.

Kapcsolódó
Gyebnár Csekka elmondta, miért vette fel a Csekka nevet
Hivatalosan nem sikerült nevet változtatnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik