Élet-Stílus

Vastag Tamás a gyerekeiről: Pár hetet találkoztam velük az első éveikben, nagyon sok mindenből kimaradtam

RTL Klub
RTL Klub
Elmondta, min változtatott, hogy több ideje jusson a családjára.

Vastag Tamás ma a Reggeli vendégeként mesélt arról, hogyan alakul számára az év eleje. Mint mondta, két új dallal készül, beindult továbbá a koncertidőszak is, emellett pedig 6 éve építkezik, amivel kapcsolatban már úgy érzi, élete végéig sem fognak végezni a munkálatokkal.

A beszélgetés során szóba kerültek az énekes gyerekei is, akikről elmondta, hogy amikor kicsik voltak, csak nagyon keveset látta őket, annyi munkahelyi elfoglaltsága volt.

A gyerekekre úgy jut idő, hogy nem játszom már színházban. Azt 12 év után otthagytam, mindenhol felmondtam, hogy nem szeretném. Az egy hathetes próbaidőszak, négy hét, amíg játszunk, ez tíz hét. Évente volt öt bemutatóm, az azt jelenti, hogy 50 hetet nem láttak a gyerekek. Rövid fejszámolással ki lehet találni, hogy pár hetet találkoztam velük az első éveikben, nagyon sok mindenből kimaradtam

– árulta el Vastag, akinek az idősebbik fia már iskolás, szeptemberben pedig a fiatalabbik is elballag az óvodából.

Az énekes hozzátette, amikor látta, hogy a fiai beléptek abba a korba, amikor igazán nagy szükségük van az apaképre, megfogadta, hogy hallgat azokra a tanult kollégáira, akik azt mondták neki, a család fontosabb, mint a színházi karrier, így azóta igyekszik minden szabadidejét a gyerekeivel tölteni, amit csak tud.

Az X-Faktor egykori versenyzője egyébként február végén a Ridikül című műsorban beszélt az élete során felmerülő egészségi gondjairól, az adásban elárulta azt is, hogy gyerekkora óta közel húsz műtéten esett át.

Kapcsolódó
Vastag Tamás azt mondja, gyerekkora óta közel húsz műtéten esett át
Máig emlékszik a fájdalomra, amit 11 évesen ált át az első műtétje alkalmával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik