Élet-Stílus

Felesége megpróbálta lebeszélni Jimmy Kimmelt arról, hogy Donald Trumppal viccelődjön az Oscar-gálán

Takayuki Fuchigami / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun / AFP és Disney General Entertainment Content / Getty Images
Takayuki Fuchigami / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun / AFP és Disney General Entertainment Content / Getty Images
A volt elnök gúnyos posztban véleményezte Kimmel műsorvezetői kvalitásait, amit utóbbi nem akart szó nélkül hagyni.

Jimmy Kimmel a napokban negyedik alkalommal volt az Oscar-díjátadó házigazdája – Donald Trump viszont nem volt elégedett azzal, hogy a szervezők idén is a műsorvezető-komikust választották a gála élére. Az egykori amerikai elnök a Truth Social nevű platformon adott hangot a nemtetszésének, posztjában feltéve a kérdést: volt-e valaha rosszabb házigazdája a gálának, mint Kimmel.

Túl keményen próbálkozik valamivel, amihez nem ér fel, és soha nem is fog. Szabaduljunk meg Kimmeltől, és talán cseréljük le egy másik kiöregedett, de olcsó ABC-s »tehetségre«

– olvasta fel a műsorvezető Trump posztját nem sokkal a gála vége előtt, hozzátéve:

Köszönöm, Trump elnök. Köszönöm, hogy nézi a műsort, meglep, hogy… nincs ez túl a börtönidején?

Kimmel poénját vastaps fogadta a közönség részéről, ám mielőtt színpadra állt volna vele, a felesége, Molly McNearney megpróbálta lebeszélni arról, hogy a megszólalásával műsoridőt adjon Donald Trumpnak.

Megmondom őszintén, tényleg nem vagyok rá büszke, de megpróbáltam lebeszélni Jimmyt arról, hogy felolvassa. Úgy vélem, általában helyesek a megérzéseim, de ezzel teljesen melléfogtam. Azt mondtam, kérlek, ne olvasd fel! Megkérdezte, miért, mire azt feleltem, nem akarok Trumpnak műsoridőt adni az Oscar-gálán. Ez az egyetlen alkalom, amikor nem kell róla beszélnünk

magyarázta a Varietynek McNearley, aki attól is tartott, hogy az egykori elnök felemlegetésével esetleg keserű véget ér majd a műsor.

De csillogott a szeme, és azt mondta, megoldja. Tényleg így történt.

Kimmel végül összebeszélt az íróival, és közösen találták ki a visszavágást. A történtek margójára a komikus felesége is viccelődött egyet, mondván: úgy véli, innentől kezdve egyetlen vitát sem fog tudni megnyerni otthon.

Kapcsolódó
Ha Trump nyer jövőre, egyszerűen csak megkegyelmez magának?
Megvalósíthatná a jogászok rémálmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik