Élet-Stílus

Miló Viki a gyerekvállalásról: Elment felettem az idő, de ha olyan párom lenne, aki szeretné, megpróbálnám

RTL
RTL
Örökbefogadáson nem gondolkodik.

Kedd hajnalban Miló Viki a Reggeli vendégeként mesélt arról, hányadán áll jelenleg az anyaság gondolatával. Mint mondta, úgy véli, az emberek általában 20 és 30 éves koruk között találják meg életük szerelmét, ám mivel ő mindig az idősebb férfiak iránt érdeklődött, rendre olyanokkal jött össze, akiknek már volt gyereke, vagy éppen nem akartak, így a szerelem miatt meggyőzte magát, hogy ő is le tud mondani a szülőségről.

Most meg már elment az idő felettem gyerek szempontjából

– jelentette ki a műsorban az ökölvívó-világbajnok, aki annak idején, a versenyzői karrierje befejezése után nagyon szeretett volna gyereket, akkoriban viszont nem volt olyan párja, akinek szülhetett volna, egyedül pedig nem akart babát vállalni.

Azt gondolom, önállóan nagyon nagy felelőtlenség. Önzőség lenne a részemről, mert nem tudnám megadni a gyereknek azt, amit igenis szeretnék. Külön angoltanár, külön sport, külön ez, külön az. Nyilván vagy dolgozom, vagy a gyerekre vigyázok, ha beteg.

Hozzátette, segítsége sem lenne, a szülei ugyanis többszáz kilométerre laknak tőle, és nem szeretné, ha az esetleges különórákra szánt pénze babysitterre menne el.

Mint mondta, 2013-ban kezdett el kutyákat tartani, jelenleg kilenc kedvence van, akikre a saját gyerekeiként tekint: minden hétvégén versenyekre járnak, de a hétköznapjait is hozzájuk igazítja, hosszú évek óta nem volt nyaralni sem, mert nem akarja huzamosabb időre másra hagyni az ebeket.

Elárulta, hogy a kutyái előtérbe helyezése miatt folyamatos harcban áll az édesanyjával és a nagymamájával, akik örülnének, ha örökbe fogadna egy gyereket, ő viszont egyelőre nem gondolkodik ebben a megoldásban.

Örökbefogadáson nem gondolkodtam, azt csak a szüleim mondták, meg nagymamám erőlteti, hogy legyen még egy unoka. De ha jönne egy olyan párom, aki szeretné, akkor nyilván megpróbálnám. Nem mondtam le a gyerekről, de mire megtalálom a párom, lehet, hogy már 50 fölött leszek

– mondta Miló, hangsúlyozva: ha a jövőben rátalálna a szerelem, párjának vele együtt az összes kutyáját is el kellene fogadnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik