Élet-Stílus

Az esküvőn állt bosszút a férfi, akit menyasszonya a vőféllyel csalt meg

A jelenlévők valószínűleg egy életen át emlékezni fognak a napra.

Fájdalmas vendetta történetét mesélte el egy esküvőszervező az Unfiltered Bride című podcastban, amelyben a vőlegény éppen a nagy napon állt bosszút hűtlen menyasszonyán – írja a LadBible.

A Georgina nevű műsorvezető elmondása alapján az emlegetett eseményen egy ideig minden a tervek szerint haladt: a menyasszony és a vőlegény kimondták a boldogító igent, megvolt a szertartás, az állófogadás, majd következett a közös étkezés és a beszédek. A vőlegény, mielőtt belekezdett volna mondandójába, szétosztott a vendégek közt egy borítékot, a következő megjegyzéssel:

Ha mindannyian kinyitnátok őket. Igen, azok a menyasszonyról készült képek, amint a vőfély dugja, szóval én most elmegyek.

A vőlegény így is tett – felállt az asztaltól, és a hozzátartozóival együtt távozott (akik végig tudtak a férfi tervéről), az esküvő költségeinek rendezését pedig meghagyták az egész rokonság előtt megszégyenített menyasszony családjának.

A hűtlen felek esküvőn való leleplezése más szerint is jó módszer egy ilyen konfliktus rendezésére: nemrég egy olasz bankárról írtunk, aki hosszúra nyújtott beszédében buktatta le menyasszonyát, aki megcsalta őt egy ügyvéddel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik