Szórakozás

Az esküvőjükön, egy hosszúra nyújtott beszédben buktatta le hűtlen menyasszonyát a vőlegény – videó

Az olasz bankár korábbi párja annyira megalázónak élte meg az egészet, hogy a nyilvános szakítás óta jogi lépéseket tervezget.

A lehető legrosszabb fordulattal ért véget egy pazar olasz esküvő, miután a milliomos vőlegény a beszéde közben leplezte le a hűtlen menyasszonyt.

A kenyértörésről videó is készült, ami másfél hét alatt közel 75 ezer megtekintést ért el a – korábban Twitter néven ismert – X-en, így az esküvőn részt vevő 150 vendég mellett emberek tízezrei találkozhattak a menyasszony megalázó pillanataival.

Meg akarom adni Cristinának a szabadságot, hogy szerethessen. Pontosabban, hogy egy másik embert szeressen; egy neves ügyvédet, akit nyilvánvalóan jobban szeret, mint engem

idézi az indy100 a 64 éves vőlegény, Massimo Segre rendhagyó esküvői beszédét. A bankárként dolgozó férfi ezután egy levelet is felolvasott a torinói villájában rendezett ceremónián, amit a menyasszonyának, a 47 éves Cristina Seymandinak címzett.

„Kedves Cristina, tudom, hogy mennyire nagyon szerelmes vagy belé lelkileg és szexuálisan. És tudom, hogy előtte egy másik ismerősöddel volt kapcsolatod” – mondta a vőlegény, amire a menyasszony nem tudott mást reagálni, csak kínosan nézni, míg a férfi a vádjait igazolandó állítólag még különböző képernyőfotókat is mutogatott.

„Ne higgyétek azt, hogy bármennyire is tetszik nekem, hogy felszarvazottnak tűnök előttetek. Cristina annyira jó a saját igazsága elmondásában, hogy nem hagyhattam, hogy egyedül mesélje el, miért ér véget ma este a közös életünk” – fogalmazott, majd így folytatta:

Ez egy banális történet a hűtlenségről, a házasság előtti hűtlenségről is. Annyira csalódott vagyok. Összetört a szívem.

A beszéd végén Segre minden jót kívánt korábbi menyasszonyának, és egyúttal arra biztatta, hogy az eredetileg nászútnak tervezett mikónoszi nyaralásukat nyugodtan élvezze ki az új párjával.

Azóta Seymandi is megszólalt az üggyel kapcsolatban: „Amikor elkezdett beszélni, azt hittem, hogy csak viccel. Aztán megkövültem. Ez egy irtózatosan erőszakos cselekedet volt” – mondta az  Il Corriere della Sera című olasz lapnak.

„Nem is beszélve a közösségi oldalakon megjelenő, obszcén szavakat és kifejezéseket tartalmazó kommentekről. Ha ugyanez történt volna, de felcserélt szerepekkel, a reakciók egészen másképp alakultak volna. De én nő vagyok, és ebben a világban ez nagy különbséget jelent” – folytatta a megalázott nő, aki a közösségi médiában megtapasztalt támadások miatt azt is fontolgatja, hogy jogi útra terelje az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik