Élet-Stílus

Meghan Markle nőnapi beszédében Harry herceg apai kvalitásait méltatta

Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Games Foundation
Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Games Foundation
A hercegnét sok támadás érte anyaként, de férje mindig támogatta.

Meghan Markle pénteken a nemzetközi nőnap alkalmából rendezett SXSW konferencia egyik panelbeszélgetésén egyebek mellett arról mesélt, mennyire támogató apa Harry herceg. A sussexi hercegi párnak két gyereke van: a négyéves Archie és a kétéves Lilibet.

A People beszámolója szerint Markle elmondta, hogy két terhessége idején tapasztalta a legtöbb bántást az interneten, illetve amikor gyerekei újszülöttek voltak.

Amikor újdonsült anyuka vagy, az egy nagyon érzékeny időszak. A közösségi média nagy hatással lehet az új anyákra, már csak azért is, mert az alvástól veszi el az időt, amíg a hírfolyamot görgetik, de az is nagyon zavaró lehet számukra, hogy az anyaság egy tökéletesnek tűnő ábrázolását látják, miközben mindannyian tudjuk, hogy az anyaság nem tökéletes, hanem egy nagy összevisszaság

– fejtette ki a hercegné.

Harry herceg a helyszínen hallgatta a beszélgetést, így Markle hozzá intézte szavait, amikor megköszönte a támogatását a gyereknevelésben.

Szerencsés vagyok, hogy a kiváltságaim között van egy hihetetlen partner is. A férjem odaadó apa, aki mindenben támogat engem és a családunkat. Ezt nem veszem magától értetődőnek, ez egy igazi áldás! De sok embernek nem adatik meg ilyen szintű támogatás, úgyhogy szerintem a mi feladatunk, hogy megvédjük a nőket, és különösen az anyákat, hogy ne érezhessék még sebezhetőbbnek magukat az online térben.

Kapcsolódó
Meghan Markle évekkel ezelőtt Budapesten járt, ezt mondta a magyar fővárosról
Egy hónapig élt hazánkban a későbbi sussexi hercegné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik