Élet-Stílus

Két jel figyelmeztet a tiktokker szerint, ha egy férfi készen áll a megcsalásra

Ez alapján még hűségesnek látszani is nehéz.

Ha párkapcsolati tanácsért szeretnénk valahova fordulni, nem biztos, hogy a TikTok rá a legalkalmasabb hely, az viszont biztos, hogy tengernyi ilyen tartalmat találhatunk a platformon. Az egyik felhasználó a hosszú távú párkapcsolat 10 aranyszabályát osztotta meg, egy másik azt részletezte, mennyit kellene szexelnünk, hogy egészségesek maradjunk, míg egy harmadik két „sötét” trükkről számolt be, amelyekkel férfit lehet szerezni.

Egy újabb tiktokker, Fiona is beállt a sorba, és arról mesélt videójában, mi az a két dolog, ami rámutat arra, ha egy férfinek „csaló energiái” vannak – vagyis hajlamosabb a megcsalásra.

A Los Angeles-i nő szerint tehát az árulkodó jelek a következők:

  1. ha a férfi túl sok fitneszmodellt követ Instagramon, akiket általában személyesen nem ismer;
  2. ha a férfi túl kevés fitneszmodellt követ Instagramon, ellenben csupa hétköznapi lányt igen, akiket általában személyesen ismer.

A LadBible szerint a tiktokker egy másik videójában elárulja, azt is problémásnak tartja, ha a férfinek túl sok női barátja van, valamint az is gyanúra adhat okot, ha egyáltalán nincs jelen a közösségi médiában.

Míg Fiona a jobb félni, mint megijedni elvén már akkor is jeleket kutatja, mikor még nem történt meg a baj, egy magándetektív arról a négy jelről mesélt, amiket akkor szúrhatunk ki, ha párunk már hűtlen volt.

@baddgal_fifi how to spot a guy with cheater energy 🤣 #datingadvice #instagram #cheating ♬ original sound - 𝒻𝒾𝑜𝓃𝒶☆

Ajánlott videó

Olvasói sztorik