Élet-Stílus

Négy fő jele van annak, ha a párunk megcsal – állítja a magándetektív

Getty Images
Getty Images
A magánnyomozó szerint vannak árulkodó jelek.

Decemberben szakítanak a leggyakrabban, ezért a Mirror felkeresett egy magánnyomozót, hogy mik lehetnek a hűtlenség fő jelei.

Aaron Bond, aki jó pár hűtlen partnert volt kénytelen követni a karrierje alatt, azt mondja, a csalfáknál négy jelet mindig meg lehet figyelni.

A telefon elrejtése

Ha a partnerünk megváltoztatja a jelszavát, mindenhová magával viszi a telefonját, vagy defenzívvé válik, amikor arra kérjük, hogy használja a telefonját, ezek annak a jelei lehetnek, hogy nem hűséges. Ha úgy figyeli a képernyőt, hogy az lefelé néz, akkor valamit elrejt.

Nem mesél

Egy másik jel Bond szerint, hogy  a csapodárok nem akarnak mesélni arról, milyen volt a napjuk. Attól tartanak, valamivel elkotyogják magukat, túl átlátszó lesz egy hazugságuk. Illetve attól is félhetnek, megfeledkeznek egy korábbi hazugságukról, és rajtakapja a párjuk.

Megváltozó libidó

A csalók a megcsalás miatt gyakran kevesebbet szexelnek otthon, de az is előfordulhat, hogy otthon is többet szexelnek. Ez azért van, mert bűntudatot éreznek, és ezt a szexuális intenzivitásukkal a megcsalásukat akarják eltitkolni. Azt is tapasztalhatja, hogy a partnere olyan új dolgokat fog bevezetni a szexuális életükbe, amelyek korábban nem voltak jelen.

Apróságok

A negyedik jel, hogy a csalfa partner olyan dolgokon kezd el pörögni, amik valójában nem annyira fontosak, hogy „igazolják a hűtlenségüket” és megpróbálják meggyőzni magukat, valójában a partnerük a probléma forrása. Ilyen „baj”, ha megjegyzik, hogy nem vitte le párjuk a kutyát sétálni, vagy nem rakta el az edényeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik