Élet-Stílus

Gundel Takács Gábor: Remélem, nem torzult az ismertségtől a személyiségem

Palágyi Barbara
Palágyi Barbara
Sok irigységgel, gyűlölettel is találkozik.

Mindig azt gondoltam, nem élhetek úgy a nap 24 órájában, mint egy ismert ember

idézi a Meglepetés magazin Gundel Takács Gábort, aki mostanság az RTL-en láthatnak a nézők Az ugrás műsorvezetőjeként. Gundel azt mondja, szerinte minden szakmának megvannak a maga Gundeljei, csak ők nem dolgoznak a szemünk előtt.

Az én munkámhoz hozzátartozik, hogy látnak az emberek a tévében. A szórakoztatás fontos, de sokkal fontosabb az orvos, aki világra segít egy életet, vagy a tűzoltó, aki kihozza a kisgyereket az égő házból. Ezen gondolatok mentén én igyekszem a földön maradni, és remélem, nem torzult az ismertségtől a személyiségem. Nem érzem magam különbnek, csak mert szerepelek a képernyőn.

A műsorvezető azt látja, sok szeretetet kapott eddigi pályája során, ám negatív visszajelzések is eljutnak hozzá. Szerinte sok igazságtalanság csattan rajta: „Találkozom irigységgel, gyűlölettel, elfogultsággal, de megvannak a saját normáim, és ez mindig átsegít a nehezén. Elfogadtam, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, és nincs olyan ember, akit mindenki szeret.”

Ebben nagy segítség Gundel felesége, Ágota, aki a műsorvezető szerint nagyban megkönnyíti az ő életét.

Szeret a feleségem, ezért vagyok jó formában. A magánéleti harmónia sokat számít, hiszen az életben kapunk pofonokat, de ha otthon minden rendben, sokkal könnyebb ezeket feldolgozni. Hálás vagyok a feleségemnek, Ágotának, amiért vele olyan közegben élhetek, ahol bármilyen kudarc után fel lehet állni, meg lehet erősödni.

Kapcsolódó
Ugrás-castingot kellett tartani az új RTL-es vetélkedőhöz, amiben hídról zuhan le, aki téved
Az ugrás forgatásán jártunk, Hámori Barbara producerrel és Gundel Takács Gábor műsorvezetővel beszélgettünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik