Élet-Stílus

Miss World: Hacsi Boglárka lebetegedett a döntő előtt

Divjakant Szolanki / MTI / EPA
Divjakant Szolanki / MTI / EPA
Két nap múlva lesz a döntő.

Március 9-én, szombaton lesz a Miss World idei döntője Mumbaiban, amin 117 ország indulója versenyzik a világ legszebb nőjének járó koronáért. Hazánkat Hacsi Boglárka, a Magyarország Szépe cím tulajdonosa képviseli.

Több mint két hete utazott ki Indiába a világversenyre, ahol a finálé előtt különböző megmérettetéseken vesznek részt a nemzetek szépségkirálynői. Hacsi például bekerült a legjobb tizennégy közé a Miss Talent alversenyen – noha a Miss World Hungary korábban a hatodik helyéhez gratulált, tévesen.

Hacsi Boglárka jelenleg egész napos próbákon vesz részt, betegsége azonban kissé megnehezíti a helyzetét. Minderről a Blikknek mesélt a magyar szépségkirálynő.

Általánosságban mindenkinek vagy a feje fáj, vagy hasmenése van. Én a légkondi miatt megfáztam, nagyon fáj a torkom, a fejem, ezért most betegen csinálom végig a próbákat. Kicsit furcsa, hogy mindannyiunkat utolért valamilyen betegség, de a hét elején szerencsére egy kicsit tudtam pihenni. Tegnap, szerdán, tizenegy órán át tartó próbánk volt

– árulta el Hacsi.

Arról is beszélt a lapnak, hogy a szüleivel, a barátaival és a vőlegényével minden nap beszél, ők teljes mértékben mellette állnak. „Amikor rosszabb napom van, ők mindig felvidítanak, maximálisan érzem a támogatásukat, és az időeltolódás sem okoz gondot, mindig megoldjuk, hogy beszéljünk. Elképesztően hiányoznak, de a sok program kicsit elvonja a figyelmemet” – mondta.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik