Szórakozás

A Miss World Hungary a magyar versenyző hatodik helyéhez gratulált, pedig csak ábécé-sorrendbe rendezték a továbbjutó országokat

Bruzák Noémi / MTI
Bruzák Noémi / MTI
Ezt benézték.

Hacsi Boglárka, Magyarország Szépe majdnem két hete érkezett meg Indiába a Miss World világversenyre, amin 117 ország indulója vesz részt. A március 9-i döntő előtt a nemzetek szépségkirálynői különböző megmérettetéseken vesznek részt.

A Miss World Hungary hivatalos közösségi oldalán pénteken hírül adták: a Miss Talent versenyen Hacsi hatodik helyen végzett. Szembetűnő azonban, hogy bár a listán számozva jelennek meg a versenyzők, az országnevek ábécé-sorrendben követik egymást.

A Miss World hivatalos Instagramján is posztoltak a versenyről, ebből egyértelműen kiderül, hogy a top 23-ba jutó Miss World-jelöltek szerepelnek a fenti listán (is), tehát a végleges sorrend még nem alakult ki. A Talent verseny győztese egyébként egyeneságon a negyven finalista közé jut majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss World (@missworld) által megosztott bejegyzés

Hacsi egyébként feltehetően néptáncelőadással vesz részt a versenyben, előző nap ugyanis posztolt népi motívumokkal díszített táncruhájáról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik