Élet-Stílus

Ez a legnagyobb bűn, amit repülés közben tehetünk egy szakértő szerint

A kommentelők nem rajongtak a felvetésért.

Egy biológus arról beszélt TikTokon, hogy mi a legrosszabb dolog, amit a szervezetünk ellen elkövethetünk, mikor repülőre szállunk – írja a LadBible.

Gary Brecka egy olyan podcast házigazdája, ahol vendégeivel az egészségmegőrzésről beszélget, és saját közösségi média fiókján is a témával kapcsolatos tartalmakat oszt meg. Egy nem régi videójában arról mesélt, hogy mit tart a legrosszabb dolognak, amit repülés közben elkövethetünk:

Az utazás legnagyobb bűne a repülőgépen szerintem az alkohol.

Mint a szakértő mondja, az alkohol nemcsak az emésztést, de a keringést is megzavarja, és megváltoztatja a vér pH-értékét, ami fejfájást és fáradtságot okoz.

Míg Gary Brecka ilyen helyzetekben a zérótolerancia híve – ami ismerve az alkohol szerteágazóan káros hatásait, nem tűnik elrugaszkodott állításnak –, a légitársaságok ezzel kevésbé törődek a reptereken és járatokon kínált szeszes italokkal, illetve a kommentelők körében sem okozott osztatlan sikert a férfi videója. Többen büszkén vállalták, hogy számukra az utazás legjobb része, mikor alkoholt ihatnak, és az első kortytól számolják a vakáció kezdetét.

@mindfulmilestones4 Do you drink when you travel? That may not be such a good idea. Watch this video if you’re a mile high drinker 😳#garybrecka #joerogan #health #ufc ♬ original sound - MindfulMilestone

Ajánlott videó

Olvasói sztorik