Élet-Stílus

Tesco-kedvezmény ígért az online kupon – vibrátort adott hozzá a vásárláshoz

Valaki picit megtréfálta a brit vásárlókat.

Napok óta terjedt a britek között egy online utalvány a közösségi oldalakon. A körbeküldött QR-kód azt ígérte a felhasználóknak, hogy a Tesco-bevásárlások során 9,50 fontos (4300 forint) kedvezményt biztosít a végösszegből.

Érthetően sokan örömmel fogadták a lehetőséget, és használták is a fizetésnél – azaz csak próbálták használni: amikor az önkiszolgáló pénztáraknál beolvastatták a kódot, az automatikusan hozzáadott a vásárlásukhoz egy vibrátort.

Azaz, úgy nézett ki, mintha megvásárolták volna a Lovehoney cég 25 fontos (11 ezer forint) szexuális segédeszközét – és ezek után igen kellemetlen élmény lehetett megkérniük a szupermarket alkalmazottait, hogy töröljék a tételt a vásárlások közül.

A Sun idézi az egyik manchesteri Tesco dolgozóját, aki azt mondja, egyetlen nap alatt csak hozzá legalább tíz ember fordult, hogy üsse ki a vibrátort a vásárlásaik közül. A lap munkatársai is megpróbálták használni az online kupont – amit egyébként a Tesco mobilalkalmazás képernyőfotójára montíroztak a vicces kedvű hackerek – de addigra az áruházlánc már tudomást szerzett a „poénról” és blokkolta a kód beolvasását.

A thetab.com idéz egy csalódott vásárlót, aki azt írta, hosszú sor állt a szupermarketban a pénztáraknál, és amikor sorra került, és beolvastatta a kódot, „egy hatalmas lila dildót” adott hozzá a gép a vásárlásaihoz. Innentől nem tudjuk nyomdafesték-barát verzióban közölni a felháborodást, de lényeg, hogy a vásárló véletlenül a segítségkérő gombot nyomta meg „és most az önkiszolgáló pénztár csipog, a személyzet jön, és mindenki mögöttem azon tűnődik, hogy mi ez a fennakadás. El kellett mennem, az összes sz..omat és a műf…t pedig ott hagytam.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik