Élet-Stílus

Galkó Balázs: Lett munkám!

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI
A színész régóta keresett munkát nyugdíj-kiegészítésnek.

Galkó Balázs az elmúlt időszakban több helyen beszélt arról, hogy régóta nincsen rendszeres munkája, színészként egy ideje nem kap új szerepeket, és a nyugdíjából nem tud megélni. Korábban azt mondta, már bármit elvállalna a megélhetése érdekében, legyen az versmondás, statisztálás, családi ünnep-szervezés, gyerekfelügyelet vagy kutyasétáltatás.

A 74 éves színész idén év elején közösségi oldalán arról írt, jelentkezett a Radnóti Színház portás-recepciós állására, de nem vették fel. A teátrum igazgatója, Kováts Adél akkor azt mondta, bár Galkó jelentkezését elutasította, segíteni azért szeretne a színésznek. Így volt vele Hernádi Judit is, aki a kisföldalattin szeretetett volna pénzt adni kollégájának.

Galkó Balázs pénteken Facebook-profiljára írta ki, hogy „Lett munkám! Köszönök minden segítséget!”, amit a Blikk vett észre. A lap felkereste a színészt, aki érdeklődésükre elárulta, mit dolgozik.

Hivatalsegéd vagyok egy könyvelőcégnél. Minden olyan irodai munkát el kell végezzek, amelyet egy hivatalsegéd végez, például én viszem a postára a leveleket. Nagyon örülök ennek, most is épp az irodába tartok

– mondta Galkó Balázs, akinek különösen jól esett, hogy a munkaadója kereste meg őt a lehetőséggel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik