Élet-Stílus

Hernádi Judit a metrón próbált meg pénzt adni Galkó Balázsnak: Nagyon kedves volt, de megmondtam neki, hogy megsért

Mohai Balázs / MTI és RTL Klub
Mohai Balázs / MTI és RTL Klub
Jólesett neki a kollégájától kapott gesztus.

Galkó Balázs a napokban a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorának vendége volt. A 74 éves színész a beszélgetésben ismét hangsúlyozta, nagyon szeretne dolgozni, de 2012 óta nincs rendszeres munkája. Úgy véli, ennek hátterében a politikai megnyilvánulásai állnak, melyek miatt saját megfogalmazása szerint persona non grata, azaz nemkívánatos személy lett a magyar kulturális életben.

Négy gyerekéből ketten már felnőttek, nekik viszont nem engedi, hogy eltartsák. Az előző kapcsolatából két gimnazista korú gyereke van, akik felé még tartozik anyagi kötelezettséggel, melyeknek igyekszik megfelelni. Nehézségei közepette azt mondja, a kollégái is igyekeznek őt segíteni.

Próbálnak nekem a kollégák barátilag segíteni. Most például a Hernádi Jucival jöttem együtt a kis földalattin, és akkor a Juci elkezdett kotorni a táskájában, »hogy ha nem sért meg«. Mondtam, hogy megsértesz és hagyjál békén. De nagyon kedves! Szóval nekem tetszik, csak na

idézte fel az esetet a színész, hozzátéve: van az életében két mecénás, akik havi rendszerességgel támogatják, amiért nagyon hálás.

Kapcsolódó
Galkó Balázs: Várom, hogy valahol még szükség legyen rám
Nemrég színházi portásnak jelentkezett, de nem kapta meg a posztot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik