Élet-Stílus

Osváth Zsolt a pénteki tüntetésről: Nagy dolgot fogunk véghez vinni, történelmet írunk

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Leszögezte: nem koncert lesz a pénteki.

„Elegünk van. Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk” – írják az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért nevű tüntetés szervezői az esemény leírásában.

A demonstráció szervezői többek között olyan online tartalomgyártók, akik most azt írják, az elmúlt napok történései arra sarkallták őket, hogy „együtt lépjenek ki az online térből”.

Köztük lesz Osváth Zsolt youtuber is (aki már összeveszett Curtisszel is ez ügy miatt) az ATV híradójának beszélt a pénteki tüntetésről.

Ez nem egy koncert lesz. Egy nagyon nagy dolgot fogunk véghez vinni szerintem a holnapi nap folyamán. Csupa olyan dolog fog történni a tüntetésen, ami szerintem még ebben az országban soha. Szerintem mindenképpen történelmet írunk.

Kapcsolódó
Osváth Zsolt a 24.hu-nak: Curtis hazudik, amikor azt mondja, nem adta a nevét a kezdeményezésünkhöz
Curtis neve is megjelent a péntekre szervezett Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért címet viselő tüntetés támogatóinak listáján. A rapper a névsor megjelenése után a közösségi oldalán írt arról, hogy nem adta a nevét semmilyen megmozduláshoz, ami Osváth Zsolt szerint hazugság. Az üggyel kapcsolatban mindkettőjüket megkerestük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik