Élet-Stílus

Opitz Barbi elmondta, miért nem beszélnek már Tóth Gabival, egykori mentorával

RTL
RTL
Tóth Gabi pár éve fogadott lányaként tekintett mentoráltjára.

2016-ban Tóth Gabi volt az évadgyőztes Opitz Barbi mentora az X-Faktorban. Az énekesnő nemrég arról beszélt, annak idején nemcsak szakmai, de személyes kapcsolatot is ápolt mentoráltjával.

Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle

– fogalmazott Tóth Gabi.

A Blikk felkereste Opitz Barbit, aki érdeklődésükre elmondta: valóban szoros volt a kapcsolatuk akkoriban, de idővel eltávolodtak egymástól.

A próbák mellett rengeteg közös programot csináltunk Gabival. Elmentünk vásárolni és vett nekem ruhákat, főztünk vagy csak nagyokat beszélgettünk. Abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek. Nincs ennek különösebb oka, ez az évek során alakult így, fokozatosan távolodtunk el. Mindenki folytatta tovább a saját életét, és építette a karrierjét. Viszont a mai napig nagyon hálás vagyok neki minden segítségéért

– mondta el a tehetségkutató győztese, hozzátéve: gondolkodik azon, hogy újra felkeresi egykori mentorát, mert nagyon régen beszéltek egymással.

Tóth Gabi arra vonatkozó megjegyzésére, hogy vissza kéne térnie arra a zenei stílusra, ami régen jellemezte, Opitz úgy reagált, ő jól érzi magát a reggeaton műfajában.

Azt gondolom, a mostani dalaimban is rengeteg mély érzés van. Szerintem arra gondolhatott Gabi, hogy jelenleg nem maximálisan mutatom meg a tehetségem. Engem úgy ismerhettek meg az emberek az X-Faktorban, mint egy lírai, nagyívű dalokat előadó énekesnőt, aki leénekli a csillagos eget. Én is érzem magamban, hogy többre is képes vagyok, de amikor stílust választottam, akkor olyat kerestem, amely nekem és az embereknek is tetszik. Így jött ez a latin hangzás.

Kapcsolódó
Tóth Gabi: Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne
Nagyon tehetséges művésznek tartja egykori mentoráltját, aki szerinte „sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik