Élet-Stílus

Tóth Gabi: Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne

Pintér Márta / RTL
Pintér Márta / RTL
Nagyon tehetséges művésznek tartja egykori mentoráltját, aki szerinte „sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle”.

Tóth Gabi több szálon is kötődik tévés tehetségkutatókhoz:

  • a 2005-ös Megasztárban, 17 évesen versenyzett, és harmadik helyezést ért el;
  • pár évvel később a konkurens csatorna hasonló műsorában, az X-Faktorban lett mentor 2013-tól 2016-ig;
  • majd visszaigazolt anyacsatornájához, ahol 2019 óta a Sztárban sztár leszek! egyik mestere.

Az énekesnő a Hatvani Polgári Szalon vendégeként beszélt arról, hogy ma már nem biztos, hogy jelentkezne a tehetségkutatóba ilyen fiatalon.

Nagyon szép élmény volt, de talán jobb lett volna, ha kissé tudatosabb vagyok. Most szólnék annak a kicsi Gabikának, hogy »nyugodj meg, várj egy kicsit, tanulj, élj, nem kell mindent ennyire korán elkezdeni«, mert a jó élmények mellett kijutott bőven csalódásból is. Viszont ha nem így alakul, talán teljesen más életutam lenne

idézi a story.hu Tóth Gabit, aki azt is elmondta: mentorként pontosan tudta, milyen érzés lehet az asztal másik oldalán állni.

Küldetésemnek érzem a tehetséggondozást, ezért is voltam olyan boldog, amikor felkértek az X-Faktorra, hiszen így úgymond értelmet nyertek azok az élmények, amelyeket a Megasztár által éltem meg. Hitelesen tudtam átadni a kezdő versenyzőknek, hogy kell három nap alatt megtanulni egy dalt. De a szakmai tanácsok mellett a lelkükkel is foglalkoztam, és elmondtam nekik, hogy amit most láttok, az egy gyönyörű álomvilág, de a szakma másmilyen. Nekünk ezt annak idején nem mondták el, mi azt hittük, hogy amit a műsorban látunk, az a showbiznisz és a szakma. Hát nagyon nem

– osztotta meg tapasztalatait az énekesnő, aki a hatodik X-Faktor-évadban a győztes Opitz Barbi mentora volt. Mint elmondta, ő azután sem szokta elengedni versenyzői kezét, hogy véget érnek a műsorok, kivéve, ha az illető erre külön megkéri.

Vannak közülük olyanok, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de olyanok is akadtak, akik önjáróak lettek, vagy olyan menedzserhez kerültek, akik jobb tanácsokat adtak. Aztán általában visszakanyarodnak hozzám, de én ilyenkor háttérbe vonulok. Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok nyomulni, bármikor kérdésetek van, vagy tanácsra van szükségetek, vagy rám, én itt vagyok. Volt, amikor főztem nekik, ruhát vagy pénzt adtam nekik. Például Opitz Barbi olyan volt, mintha a fogadott lányom lenne. Ő egy nagyon tehetséges művész, remélem, visszatalál majd arra az útra, ahol ezt megmutathatja. Ez a stílus is szuper, amiben most ad ki dalokat, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle.

Kapcsolódó
Tóth Gabi „szuper találmánynak” tartja az alkalmazást, ami blokkolja a róla szóló híreket
Szerinte tök jó, ha az embereket nem érdelik a vele kapcsolatos cikkek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik