Élet-Stílus

A Sztárban Sztár leszek! egykori győztese elárulta, mi lett a tízmilliós főnyereménye sorsa

TV2
TV2
Kökény Dani szerint sokan azt gondolták, rögtön elszórja majd a milliókat.

2022-ben az akkor 17 éves Kökény Dani nyerte meg a Sztárban Sztár leszek!-et, aminek fődíja 10 millió forint volt. A korábban anyagi nehézségekkel küzdő énekes a Borsnak elárulta, mi lett a nyeremény sorsa.

Meg kellett tanulnom, hogy a pénz nem egy játék. A műsor főnyereménye tényleg egy hatalmas összeg, és szerintem azt várta tőlem az emberek többsége, hogy egyből el fogom szórni

– kezdte a lapnak Kökény, hozzátéve: nagyon próbál vigyázni arra, amije van, és mindent megtesz annak érdekében, hogy meg tudjon élni a zenélésből.

A pénz nagy részét félrerakta, a többit pedig a karrierje építésébe fektette.

Szerintem minden embert megkísért, ha lát egy dolgot a boltban, amit abban a pillanatban meg akar venni, főleg, ha meg is teheti. Nekem abban volt szerencsém, hogy nagyrészt olyan dolgokra vágytam csak, amik a zenével kapcsolatosak. Minőségi gitár, egy olyan stúdiószett, amivel tudok dolgozni.

Kökény Dani jelenleg A Dal 2024-ben versenyzik, emellett rengeteg dalt ír. Mint mondja, több dolgot is kipróbált már életében, de a zene felé húz a szíve. A tehetséggondozást rendkívül fontosnak tartja, és a fiataloknak azt tanácsolja: „csinálják azt, amit szeretnek, és fejlődjenek benne sokat”.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik