Élet-Stílus

Esztergályos Cecília ’97 óta nem ivott alkoholt: A Spáh-ikrek berúgattak, mint állat, azóta egy kortyot sem

TV2
TV2
Ugyanabban az évben tette le a cigarettát is.

Esztergályos Cecília nemrég a Blikk Címlapsztori című műsorában adott interjút, ahol egyebek mellett a közel 40 éve tartó házasságáról is mesélt. Mint mondta, szerinte a jól működő kapcsolatoknak az a titka, hogy hagyni kell a másikat, közben pedig szeretni úgy, ahogyan van.

Hagyni kell a másikat! Hagyni élni, levegőhöz, élethez jutni. (…) Szeretni ahogy kinéz, szeretni a gondolatait, őt magát, a testét, mindent!

– magyarázta.

A színésznő hozzátette, hogy a férjével, Fonyódi Péterrel természetesen ők is szoktak vitázni, és van, hogy meg is sértődnek egymásra, ő viszont ilyenkor félrevonul, megnyugszik, aztán úgy folytatják, mintha mi sem történt volna.

A beszélgetés egy pontján az is szóba került, hogy Esztergályos 27 éve nem iszik alkoholt, a ’90-es évek végén ugyanis volt egy kellemetlen élménye az itallal, amit a Spáh-ikrek szereztek neki egy stábos összejövetelen a Família KFT. egyik forgatási napjának végén.

’97 óta egy kortyot nem ittam. Berúgtam mint állat. Nem illik ilyet mondani, úgyhogy visszaszívom. A Spáh-ikrek rúgattak be

– emlékezett vissza Esztergályos, aki mint mondta, egy nagy adag kólát kért a fiúktól egy egész kicsi whiskeyvel, ők viszont úgy döntöttek, megfordítják az arányokat.

Rettenetesen felment a vérnyomásom. Az uram ott volt, rám nézett, és sötétbordó volt az arcom rögtön. Akkor elmentünk, és soha többet nem, egy kortyot sem.

Bár a színésznő saját bevallása szerint addig sem igen kívánta az italt, mert megfájdult tőle a feje, az említett eset után többé eszébe sem jutott, hogy alkoholt igyon. Ugyanebben az évben a cigarettát is letette, a műsorvezetők érdeklődésére viszont elárulta, egyáltalán nem gondolja, hogy kifejezetten egészséges életmódot folytatna, az előadásai után például este 10-11 órakor simán elfogyaszt némi kolbászt, ha megkívánja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik