Élet-Stílus

Judy új párjáról mesélt, akivel már össze is költöztek: Krisztián szépen belesimult az életünkbe

TV2
TV2
Hamar szintet lépett a kapcsolatuk, ma már közös háztartást vezetnek, és a férfi az énekesnő lányával is megtalálta a közös hangot.

Judy tavaly tavasszal jelentette be, hogy 15 év együttlét után elválnak férjével, akivel van egy közös lányuk, a most 12 éves Maja. A Groovehouse énekesnője azóta újra kapcsolatban él, új párjával, Krisztiánnal már össze is költöztek.

Nemsokára ötvenéves leszek, de sokat tanultam ebben a kapcsolatban. Krisztián elképesztően jó fej, nálunk felborult a hagyományosnak mondott séma, nem minden a nő dolga: mindenben segít, ha úgy van, mosogat, porszívózik, viszi a kutyákat sétálni, vagy éppen tanul Majszival. Szerencsére a lányom is hamar elfogadta, hogy van új kapcsolatom, aki ráadásul elég gyorsan kiderült: életünk része lesz. Az összeköltözésünk is úgy alakult, ahogy a szerelmünk: Krisztián szépen belesimult az életünkbe

nyilatkozta a Metropolnak Judy, aki még többet elárult Krisztiánról és kapcsolatukról:

Ő a társam, akivel nemcsak a szerelmes pillanatokon lehet osztozni, hanem a szürke hétköznapokon is. Persze senki ne értse félre, neki is vannak hibái, mint ahogy mindenkinek vannak, de ahogy én is, úgy ő is igyekszik alkalmazkodni, hogy még inkább összecsiszolódjunk. Még közös naptárunk is van, ahová mindkettőnk munkái, tennivalói be vannak írva, hogy tudjunk tervezni. És mondjuk ha ő egy órával később ér haza, mint ahogy be van írva, akkor szól. És ez olyan klassz! Mint ahogy az is, hogy figyelünk arra, sok közös program legyen: imádunk kirándulni Majszival és a kutyákkal, de arra is fordítunk időt, hogy kettesben legyünk.

Nemrég közösen készítették el Maja farsangi kosztümjét is, ami olyan jól sikerült, hogy a kislány megnyerte a jelmezversenyt.

Kapcsolódó
Popcorn, Szörnyella, Szabadság-szobor – Judy megmutatta, milyen farsangi jelmezeket készítettek a lányának az elmúlt években
Jelmezvásárlás helyett évek óta maguk alkotják meg azt maskarát, amilyenre Maja éppen vágyik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik