Élet-Stílus

Emma Watson már tud viccelni azzal, hogy elvontatták a kocsiját, miközben ő kocsmázott

JP Yim / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
JP Yim / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A színésznő tilosban parkoló Audiját kedden foglalta le a rendőrség.

Kedd este elvontattak egy több mint tízmillió forint értékű Audi S3-ast az angliai Stratford-upon-Avonban, miután az autó órákig egy olyan helyen állt, ahol tilos a parkolás. Mint kiderült, a kocsi tulajdonosa Emma Watson, aki egy közeli pubból rohant ki az intézkedő rendőrökhöz, hogy megpróbálja megakadályozni a jármű elszállítását. Nem járt sikerrel.

A Harry Potter-filmek sztárja három napig nem nyilatkozott az ügyben, péntek hajnalban viszont megtörte a csendet, és Twitteren/X-en posztolt. Bejegyzése azt bizonyítja, ma már ő is csak nevet a történteken.

Még mindig parkolóhelyet keresek Stratford-upon-Avonban. 😂 A velencei kalmár előadást nagyon ajánlom, ha még lehet rá jegyet kapni

olvasható Watson profilján. A tweetben a Royal Shakespeare Company társulatot is megjelölte, így valószínűsíthető, hogy a közeli színházban volt aznap, mikor egy pizzéria elé parkolt, és ezzel órákra beszorította az étterem tulajdonosának autóját.

A kocsi a kapunk előtti felhajtón állt, ami nem parkoló. Három és fél óráig kerestem a sofőrt a környékbéli éttermekben, ez volt az utolsó dolog, ami egy 12 órás műszak után hiányzott. Mivel senki nem jelentkezett, kénytelen voltam hívni a rendőrséget, hogy elmozdítsák az autót, és én kijuthassak. De amikor a rendőrök megkezdték a vontatást, kirontott a kocsmából, és azt kiabálta, hogy »Ez az én autóm, ez az én autóm!«

mondta el a Daily Mailnek a károsult.

Watsonról több fotó is készült a helyszínen, ahogyan a rendőrökkel és a vontatókkal tárgyal éjjel 11 körül. Szemtanúk szerint eléggé feldúlt volt. Végül 192 fontos bírságot kapott, ami 26 fonttal növekszik minden egyes nap, amíg nem gyűjti be a járművet.

Kapcsolódó
Emma Watson elárulta, miért hagyott fel a színészettel
Jelenleg inkább oxfordi tanulmányaira fókuszál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik