Szórakozás

Emma Watson elárulta, miért hagyott fel a színészettel

Alessandro Bremec / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Alessandro Bremec / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jelenleg inkább oxfordi tanulmányaira fókuszál.

Emma Watson a brit Vogue-nak adott friss interjújában egyebek mellett arról is beszélt, miért nem színészkedik jelenleg. A legutóbbi filmet, amiben szerepelt, a Kisasszonyokat 2019-ben mutatták be, azóta a színésznő elkezdett egy kreatív írói képzést Oxfordban, a bátyjával közösen ginmárkát indított, és rendezett egy Prada-reklámfilmet is.

Mivel egy olyan karriert választottam, ami nagyon gyorsan változik, óriási döntésnek tűnt, hogy időt szánjak ezekre a dolgokra. Félelmetes volt visszamenni tanulni és írni, beállni a kamera mögé, mert még soha nem csináltam ilyesmit. Mindig a kamera előtt voltam, mindig is színész voltam

– magyarázta Watson, aki tízéves kora óta szerepel filmekben, és mint mondta, néha a karakterek, amiket eljátszott sokkal valóságosabbnak tűntek számára, mint a saját személyisége.

Annyira örülök, hogy megtettem ezt a lépést, mert így most azt érzem, megtaláltam a saját hangom, kreatív terem és szuverenitásom, olyan módon, ami korábban nem hiszem, hogy megvolt. Örülök, hogy egy rövid időre megengedtem, hogy a dolgok rendezetlenek legyenek, és hogy egy kicsit ne tudjam, mi következik, mert azt a tudást, amit megszereztem, semmiért nem cserélném el.

Emma Watson a mesterszakon már írt egy színdarabot, de ennek részleteit, illetve hogy mi vele a terve, egyelőre titokban tartja.

Kapcsolódó
Megjelent a reklámfilm, amit Emma Watson rendezett a Pradának
Ő rendezte, ő szerepel benne és ő is narrálta a reklámfilmet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik