Szórakozás

Tóth Gabi „szuper találmánynak” tartja az alkalmazást, ami blokkolja a róla szóló híreket

TV2
TV2
Szerinte tök jó, ha az embereket nem érdelik a vele kapcsolatos cikkek.

Nemrég megjelent egy Google Chrome-os bővítmény, ami telepítés után kiszűri a Tóth Gabiról szóló tartalmakat a magyar weboldalakról, így azokat nem látja az, aki letölti az alkalmazást. A „Tóth Gabi-blokkoló programról” Tóth Gabi a Tények Pluszban mondta el a véleményét.

Először vegyes érzéseim voltak, mert nem tudtam hová tenni. Aztán jobban belegondoltam, és rájöttem, hogy ez egy szuper találmány most, mert nem feltétlenül az én személyemnek szól, hanem annak, hogy annyira sok felesleges cikk meg kattintásvadász, bugyuta kitalációk jelentek meg rólam, hogy az embereknek ez sok. És megértem, hogy sok, nekem is sok lenne

– mondta el az énekesnő, aki elmondása szerint ugyanígy áll az ismert emberekhez: ha valaki nem érdekli, nem olvas róla cikkeket.

Szerintem ez egy szuper találmány, és remélem, hogy innentől kezdve mindenki olyan tartalmakat fogyaszthat az interneten, ami érdekli őt. Tök jó, ha az embereket nem érdelik az ilyen cikkek velem kapcsolatban. Akik pedig velem vannak, azok úgyis megtalálnak a közösségi oldalakon

– tette hozzá Tóth Gabi, aki reménykedik benne, hogy így talán kevesebb olyan cikk jelenik majd meg róla, amiket ő sem szeretne, hogy megjelenjenek.

Az énekesnő azt is elmondta, szerinte azok az emberek, akik „erősen kommentelnek” neki, nem fogják használni az alkalmazást.

Mazochisták egy kicsit néha az emberek. Akik nagyon nem szeretnek, azok már csak azért is rákattintanak. Ez olyan, mint amikor volt egy nagyon híres valóságshow, amit állítólag senki nem nézett, mégis a legnézettebb műsor volt az országban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik