Élet-Stílus

3,5 év után először jelent meg a nyilvánosság előtt a betegséggel küzdő Céline Dion

Alice Chiche / AFP
Alice Chiche / AFP
Instagram-videóban jelentette be tavaly, hogy beteg.

Nemrég írtunk arról, hogy testvére hírt adott a súlyos betegséggel küzdő Céline Dionról. Az énekesnő tavaly decemberben, egy Instagram-videó keretei közt jelentette be, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, így minden koncertjét lemondja határozatlan időre.

Nemrég diagnosztizáltak nálam egy nagyon ritka neurológiai rendellenességet, az úgynevezett Stiff-Person-szindrómát, amely egymillió emberből egyet érint.

A Stiff-Person szindrómát a törzs és a végtagok változó intenzitású izommerevsége jellemzi. Az érintettek különféle ingerekre, pl. a zaj, érintés és érzelmi stressz nagyon érzékenyek, és túlzott idegrendszeri választ adnak, pl. ezek hatására izomgörcsök is elindulhatnak.

Az énekesnő utoljára 2020 márciusában állt színpadon, azóta nem jelent meg nyilvánosan sehol.

Az Entertainment Weekly most arról ír, Dion előkerült, nyilvánosan mutatkozva több mint 3 évet követően. Az énekesnő hétfőn egy Las Vegas-i jégkorong-arénába látogatott, hogy megnézze szülővárosának csapatát, a Montreal Canadiens összecsapását a Vegas Golden Knights ellen. Diont a három fiat – a 22 éves René-Charlest és a 13 éves ikreket, Eddyt és Nelsont – kísérte a találkozóra.

A jégkorongcsapat kommunikációs alelnöke posztolt képeket az énekesnőről:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chantalmachabee (@chantalmachabee) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő is megosztott pár fotót Instagramján:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik