Élet-Stílus

Rékasi Károly: A volt feleségemnek levelet írtak a színházba, hogy nézzen a férje, Bartha Zsolt körmére

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Az nem derült ki, hogy Détár Enikő mit válaszolt a levélre.

Rékasi Károly a Blikknek adott interjút, amelyben magánéletébe is betekintést engedett. Beszélt többek közt feleségéről, Pikali Gerdáról is.

Gerda csodálatos ember. Nem könnyű a helyzete mellettem; a balesetem után gyakorlatilag végig velem élt a kórházban, pedig tizenkét, nem egymás után rögtön elvégzett műtétről volt szó. Amikor épp nem kórházban vagyok, akkor sincs könnyű dolga velem, hiszen nem vagyok egyszerű ember. De rengeteget tanulok mellette: mérhetetlen tisztaság és őszinteség jellemzi őt; egyes dolgokat nem ugyanúgy látunk, és már ezt is el tudom fogadni.

Noha a színész fia, Rékasi Zsigmond már egyre gyakoribb szereplője a bulvárvilágnak, Rékasinak van egy lánya is, Gigi, aki szintén Détár Enikővel közös gyereke. Róla szinte sosem beszél a színész, most kivételt tett.

„Gigi a nyilvánosságtól távol éli az életét. Nagyon sikeres, nagy értékekkel bíró ember, akivel csodálatos együtt lenni. Tegnap például együtt reggeliztem a lányommal. Különleges a kapcsolatunk, nagyon mély és komoly beszélgetéseket szoktunk folytatni egymással, sőt, ő ajánlotta, hogy ki legyen az a neves író, akiről a következő estemet készítem.”

Szóba került a Barátok közt, melyben 1998-tól kezdett szerepelni Rékasi. Azt mondja, számos furcsa helyzet előállt a civil életében, míg a szappanoperában szerepelt.

Amikor berobbant a sorozat, döbbenetes volt a változás. Rengetegen megismertek, rendszeresen odajöttek hozzám az utcán; volt persze, aki a karakteremmel azonosított, akadt helyzet, amikor úgy megrohamoztak engem és az akkor kicsi gyermekeimet, hogy rohannunk kellett az autóhoz. Sőt, olyan paradox helyzet is előfordult, amikor a volt feleségemnek írt valaki levelet a színházba: tudja, hogy az ő férje Bartha Zsolt, nézzen már a körmömre.

Legutóbb a Farm VIP-ben láthattuk a színészt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik