Élet-Stílus

Ide rejthetik a szállásokon a kamerákat

Ezekre a helyekre érdemes figyelni.

Ha az ember elmegy nyaralni, akkor kikapcsolódni, pihenni szeretne, ez jócskán megnehezítheti az a tudat, hogy valaki megfigyel minket. Pedig egyre több olyan esetre derül fény, hogy az Airbnb-ben vagy más szálláson rejtett kamerákat fedeznek fel a bérlők.

A magándetektív Aaron Bond – aki korábban már arról is beszélt, mik a fő jelei annak, ha a párunk megcsal – szerint a legtöbbször a rejtett kamerákat öltözőkben, mosdókban lehet megtalálni, hogy kompromitáló képek készülhessenek. Vagy egy magas, vagy egy alacsony ponton vannak a kamerák ilyen esetben, hogy minél jobb szögben tudjanak elkészülni a felvételek – magyarázta a Huffington Postnak.

Általában, de ha egy hotelszobáról vagy Airbnb-ről van szó konkrétan, akkor érdemes átnézni az ébresztőórát, a lámpákat, a tükröket, a légszűrőket, a tévéket és a könyveket.

Különösen az olyan tárgyakra érdemes odafigyelnünk, amik nem a természetes pozíciójukban helyezkednek el, vagy van rajtuk valamiért egy lyuk, pedig nem kéne.

Hogy kiderítsük, tényleg egy kamerát rejt valami, hívjunk fel valakit, és menjünk a feltételezett kamera közelébe, lehet, hogy zúgni fog a telefon az elektromágneses interferencia miatt. Vagy csak világítsunk be a lyukba, lehet, visszaverődik a fény a kamera lencséjéről.

Kapcsolódó
Négy fő jele van annak, ha a párunk megcsal – állítja a magándetektív
A magánnyomozó szerint vannak árulkodó jelek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik