Élet-Stílus

Telefonon keresztül lett egy rab felesége, azt se tudja, mikor szabadul a férfi

Lehet, már négy év múlva találkoznak, de az is lehet, hogy 19 évet kell várniuk rá.

A San Antonio-i Bleu egy barátján keresztül ismerte meg annak zárkatársát, Jay-t. A megismerkedésük olyan jól sikerült, hogy titokban telefonon összeházasodtak.

A legjobban azt sajnáltam, mikor férjhez mentem, hogy a szüleim nem lehettek ott. Telefonon mondtam el nekik, mert féltem a szemükbe nézni, és hogy meglátom a csalódottságot apám arcán

– idézte Bleu-t a Love Don’t Judge YouTube-csatorna, aminek a nő azt is elismeri, anyja sem örül a kapcsolatnak. Egy veszekedésük alkalmával az anyja, SJ azt vágta a fejéhez: „Nekem legalább nem kellett egy börtönbe mennem ahhoz, hogy találjak valakit, aki szeret”.

Azóta viszont mintha normalizálódott volna a helyzet, SJ a videóban azt mondja, hogy örül annak, hogy a lánya boldog, de nem érti, miért kezdett el randizni egy fogollyal, különösen egy olyannal, akiről azt se tudja, mikor fog szabadulni. De Jay „jó srác, nagyszerű srác”, csak összeházasodni mi értelme volt.

30 évre ítélték el, mikor 17, majdnem 18 éves volt. Eddig 11 töltött le belőle. Legalább 15 évet kell ahhoz, hogy feltételesen szabadlábra helyezzék. Ami 2028 februárjában lesz. Ha ezt akkor megtagadják tőle, akkor félévente kérelmezheti újra. Szóval nem lehet tudni, mennyi ideje van még hátra.

– magyarázta el Bleu.

Az esküvő mindenesetre hivatalos, meghatalmazás útján, telefonon keresztül mondták ki a boldogító igent. Gyűrűt nem cseréltek, de a férfi küldött egyet a nőnek.

Bleu azt mondja, az interneten is nagyon sok negatív hozzászólást kap, de szerinte nem a tény miatt, hogy egy rabbal kötötte össze az életét, hanem a kinézete miatt. Ha szebb lenne, akkor nem kötnének bele, véli.

De mivel engem látnak, azonnal ostobának és hülyének tartanak.

Jay-nek mindenesetre „minden szögből” küldött magáról képet, hogy már a rácsok mögött is megismerje a testét.

Nagyon tudatos voltam, ezért gondoskodtam róla, hogy minden szögből küldjek neki egy képet. Tájékoztattam a súlyomról és a magasságomról is. És azt válaszolta: »Gyönyörű vagy, nem érdekel, mik a méreteid.  Küldj még több szögből, mert jól nézel ki.«

Ajánlott videó

Olvasói sztorik