Élet-Stílus

Ambrus Attila: Miután megkértem a feleségem kezét, az anyósom három napig nem tudott magához térni, volt egy kis durci

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Valami miatt az anyósa és az apósa már jól ismerték a nevét.

A Blikk TV-ben volt látható Ambrus Attila, aki mesélt arról is, hogy az anyósával és az apósával nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatuk. Nála húsz évvel fiatalabb párja, Réka már úgy nőtt fel, hogy ismerte a Viszkis nevet, miképp az ő szülei is. Így mikor Ambrus udvarolni kezdett jövőbeli feleségének, már mindenki tisztában volt a múltjával.

Fél évig ment az udvarlás. Ott is elrontottam dolgokat. Volt egy 18 éves autóm, amit egy ismerősömtől kaptam kölcsön. Szakadt volt, de jó volt, mert nem a buszon kellett cipelnem a banános ládákat, mert már akkor is piacoztam. Réka meghívott a szüleihez Bajára, és elkértem egy barátomtól az új sportautóját. Megérkeztem, és rögtön tudták, hogy itt valami nem stimmel. Ráadásul kétheti bevételem bele kellett tankolnom, így azóta sincs sportautóm. Hamar rájöttem, hogy náluk más az értékrend, és nem ez számít.

A lánykérés a római Colosseumban volt, Ambrus – akkor még menyasszonya – rögtön fel is hívta az édesanyját, hogy elújságolja a jó hírt.

Felhívta az anyukáját, aki három napig nem tudott magához térni. Ott fogást találtam az anyóson, volt egy kis durci. Megértettem őt, mert szülőként óriási felelősség, kit enged a lánya közelébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik