Élet-Stílus

Szabó Zsófi: Ha együtt maradtunk volna a volt férjemmel, az anyaságban való kiteljesedés lett volna a jövőképem

RTL
RTL
De szerinte kár lenne azon lamentálni, mi lett volna, ha…

Tizenöt éve robbant be a köztudatba Szabó Zsófi. Szerepelt tévésorozatokban, műsorvezetőként évekig volt a Reggeli egyik házigazdája (tavaly év végén derült ki, hogy otthagyja a műsort), miközben napjaink egyik legnépszerűbb tartalomgyártója lett a közösségi médiában. 2016-ban férjhez ment, egy évre rá megszületett kisfia, Mendel. Válását 2021-ben jelentette be. Szabó a Glamour magazin címlapinterjújában felidézte az elmúlt évek történéseit.

„Az elmúlt tizenhat évben folyamatosan képernyőn voltam, vagyok. Kilenc hónapos várandósan még dolgoztam, és három hónapos volt a kisfiam, amikor visszamentem. Egyéves volt Mendel, amikor elkezdtem a hajnali élő adásokat, és be kell vallanom, pokoli nehéz volt az első év! A kisfiam mellett csak egy-két órát aludtam, ingáztunk Nyíregyháza és Törökbálint között.

A figyelem, ami tizenkilenc éves korom óta kísér, okozott ugyan nehézségeket, de büszke vagyok, hogy amikor a tükörbe nézek, azt tudom mondani, hogy kitartottam, túléltem, és annak ellenére, hogy néha hangosabb volt tőlem a bulvármédia, mint amennyire szerettem volna, egy igazán szép karrier van mögöttem.

Remélem, még legalább ugyanennyi van előttem!” – mondta el Szabó Zsófi, hozzátéve: visszagondolva elképesztő tempót diktált. „Az első hat év embert próbáló volt, heti hat napot forgattam, színházban játszottam, mellette pedig közönségtalálkozókra jártam, és próbáltam a zűrzavaros kis világomban felnőni, amit a bulvármédia nagyban megnehezített.”

Egy a munka és magánélet egyensúlyára vonatkozó kérdésre felelve Szabó Zsófi elárulta, szerinte máshogyan alakult volna az élete, ha nem válnak el gyereke édesapjával.

Azt hiszem, ha mi együtt maradtunk volna a volt férjemmel, elsődlegesen az anyaságban való kiteljesedés lett volna a jövőképem, annak ellenére, hogy most érzem teljesen egésznek az életem. Kár lenne azon lamentálni, mi lett volna, ha… Mindig az adott helyzetből kell kihozni a maximumot.

Mint mondta, mostanra megtanulta, hogy az önmarcangolás nem vezet sehová, és rájött, hogy semmi értelme másokhoz hasonlítania magát. „Az az érzés, hogy a kisfiamnak én vagyok a legjobb, mindent elfeledtet velem. A személyiségemnek sokat kellett fejlődnie az évek alatt, hogy ma már így tudjak gondolkodni” – mondta Szabó Zsófi.

Húszéves voltam, amikor bekerültem a médiába, ebbe a kívülről csillogónak tűnő világba, aminek azért van egy másik oldala is. Hamar meg kellett tanulnom, hogy bármikor érhet támadás, bántás. Az elmúlt években bizony kaptam hideget-meleget. Visszagondolva, boldog vagyok, hogy nem viselt meg mentálisan a sok negatív élmény.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi szerint a bulvársajtó is közrejátszott abban, hogy otthagyta a Reggelit
A műsorvezetőt zavarta, hogy egy-egy jól sikerült adást vagy pillanatot nem ragadott ki a bulvár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik