Élet-Stílus

Gesztesi Máté váltja Gajdos Tamást az ATV híradójában

TV2
TV2
Gesztesi Károly fia évek óta a csatornánál dolgozik.

Tavaly november 13-án jelentették be, hogy Gajdos Tamás, az ATV Híradó műsorvezetője távozik a csatorna hírműsoraiból, de külső gyártású produkciókban továbbra is képernyőn marad. A döntés hátterében az állt, hogy Gajdos előző nap ismételten nem jelent meg időben műsorkezdés előtt a stúdióban. A novemberi eset előtt júniusban is késett, akkor Rónai Egon ugrott be helyette.

Gajdos Tamás távozása után az ATV-nél műsorvezetői castingot tartottak, hogy megtalálják a leendő férfi hírműsorvezetőt – erről Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója beszélt a Media1-nek. A kiválasztási folyamat azóta lezajlott, annak végén eldőlt, hogy Gesztesi Máté veszi át a Híradó műsorvezetését.

Gesztesit házon belülről kérték fel a híradós műsorvezetői feladatra, ugyanis 2016 óta dolgozik az ATV-nél, mostanáig az időjárás-jelentésekben volt látható. Gesztesi Károly színész fia tévés munkája előtt is számos műsorban, napi és heti sorozatban szerepelt, valamint forgatókönyv-fejlesztéssel is foglalkozik.

Decemberben egy másik híradós, Tóth Géza szintén elkésett. Vele szemben is fegyelmi eljárás indult, de mivel részéről ez volt az első ilyen alkalom és bocsánatot kért, így végül ő megúszta egy figyelmeztetéssel, és azóta is képernyőn van. A most kiválasztott Gesztesi Mátéval újra két férfi híradós műsorvezetője lesz az ATV-nek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik