Élet-Stílus

A szerencse fia: visszajött a halálból, majd kétszer nyert fődíjat sorsjegyen

Vannak, akiket a balsors üldöz, másokat a szerencse. Utóbbiak közé tartozik a kamionsöfőr Bill Morgan, aki nem csak a halál torkából tért vissza, de aztán kétszer is komolyabb összegeket nyert a lottón.

Bill Morganről lemondtak az orvosok. Miután a 37 éves, ausztrál kamionsofőr súlyos balesetet szenvedett 1998-ban, olyan gyógyszerrel kezelték, melyre allergiás volt. Morgan szívrohamot kapott, negyven percre leállt a szíve, kómába esett, majd a klinikai halál állapotába került. Az orvosok azt mondták a családnak, jobb, ha lekapcsolják a férfit életben tartó gépeket.

Csodával határos módon, tizennégy nappal később Morgan mégis magához tért – eleveníti fel Morgan történetét a Daily Star című brit bulvárlap.

Miután magához tért, Morgan arra gondolt, ki kellene próbálnia, vajon másban is ennyire szerencsés-e. Vett magának egy kaparós és sorsjegyet és alig hitt a szemének: nyert egy 30 ezer ausztrál dollárt érő Toyota Corollát.

A szerencsés kamionsofőr története gyorsan bejárta az ausztrál sajtót. Egy tévéstáb interjút készített Morgannel és megkérték, hogy vegyen, majd kaparjon le egy sorsjegyet, hogy felidézzék a pillanatot, amikot megnyerte az autót.

Morgan a kamerák előtt kaparni kezdett és ismét nyert. Ezúttal negyedmillió ausztál dollárt. A felvétel, melyen Morgan rájön, hogy ismét nyert, azóta rendszeresen felbukkan a különböző közösségi portálokon:

Bill Morgan a menyasszonyával egy lakókocsiban élt, de a nyeremény egy részéből végre megvehették az első saját otthonukat Melbourne-ben, az összeg fennmaradó részét pedig befektették.

Morgan 2020-ban beszélt utoljára a sajtóval. Elárulta, bár azóta is vesz alkalmanként sorsjegyeket, nem volt még egyszer nagyobb nyereménye. Bár az egészségi állapota miatt korán nyugdíjba kellett mennie, a feleségével szeretetben élnek és óriási dolog, hogy a saját házukban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik